Esdeveniment de l'agenda

Beques de recerca d'estudis LGTB Universitat de Yale

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, EEUU, Investigació, LGTB, estudis, recerca
Tags: beques, recerca
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Investigació
Dates de realització
Del dijous 30 de març de 2017 al divendres 21 de abril de 2017
Dates d'inscripció
Del dijous 30 de març de 2017 al divendres 21 de abril de 2017
Descripció

Període d'inscripció Del 30/03/2017 al 21/04/2017
 

El departament d'estudis sobre lesbianes, gais, bisexuales i transgèneres (LGBT) de la Universitat de Yale engega la segona edició anual de les seves beques de Yale LGBT per a estudiants internacionals. Aquesta beca té l'objectiu d'oferir un espai de treball als estudiosos de qualsevol camp de recerca en els estudis de lesbianes, gais, bisexuales i/o transexuals a la prestigiosa universitat nord-americana i la utilització dels vasts recursos de la facultat, tals com a arxius de manuscrits i col·leccions de la biblioteca disponibles.

Concedida per un mes, la beca ha de ser utilitzada entre l'1 de setembre de 2017 i el 30 d'abril de 2018 i cobrirà estades d'almenys vint dies, en els quals s'anima a la persona receptora de la beca a participar en les activitats de la universitat, incloses aquelles organitzades per Estudis de Lesbianes, Gai, Bisexuales i Transgèneres, Estudis de Dones, Gènere i Sexualitat i per la Iniciativa de Recerca de Yale sobre la Història de les Sexualitats.

Requisits

Poden sol·licitar la beca estudiants de doctorat, acadèmics independents i professors d'universitat.

Dotació

La beca consta d'una dotació econòmica de 4.000 dòlars per a les despeses de desplaçament i el subsidi. Concedida per un mes, la beca ha de ser utilitzada entre l'1 de setembre de 2017 i el 30 d'abril de 2018. S'espera que el beneficiari estigui en residència per un mínim de vint dies.
 

Més informació aquí.

Correu electrònic d'informació: lgbts@yale.edu


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 4.04.2017
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove