Esdeveniment de l'agenda

Beques de pràctiques professionals en Empresa Santander CRUE 2016-2017

Temàtica activitat del calendari: Beques, Empreses, Pràctiques professionals, autònoms, pimes
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: beques, pràctiques
Tipus entrada al calendari: Pràctiques laborals
Organitza: Empresa Privada
Dates de realització
Del dimecres 29 de març de 2017 al diumenge 23 de abril de 2017
Dates d'inscripció
Del dimecres 29 de març de 2017 al diumenge 23 de abril de 2017
Descripció

Fins al proper dia 23 d'abril està obert el termini per optar a una de les prop de 5.000 places de pràctiques professionals que s'han convocat a través del Programa “Beques Santander CRUE Cepyme Pràctiques en Empresa 2016-2017” amb la finalitat de que els joves puguin adquirir experiència laboral amb autònoms, microempreses o pimes.

Les pràctiques tindran una durada de tres mesos en els quals s'haurà de fer una jornada equivalent a quatre hores de treball en horari de matí o bé de tarda. Cada mes, el becari percebrà la quantitat de 300 euros, de manera que la dotació de cada beca és de 900 euros. A més, es cobreixen els costos de cotització a la seguretat social. El període de realització de les pràctiques serà entre el 2 de maig i el 30 de setembre d'aquest any.

Per optar a aquestes ajudes, els joves han d'estar matriculats o ben estar cursant estudis en una universitat espanyola que estigui participant en aquest programa, sent precís que en elles estiguin seguint una formació de Grau o de Master, ja siguin títols oficials o propis.

Altres requisits són haver superat els crèdits suficients del títol -conforme el criteri de la Universitat o centre adscrit a ella-, per poder fer pràctiques externes, i no tenir en l'actualitat cap contracte de treball o de prestació de serveis o similars amb empreses, institucions o altres entitats.

Els joves que compleixin aquests requisits hauran de realitzar la seva inscripció a través de la web d'aquest programa de beques. Una vegada tancat el període de sol·licituds, es començaran a assignar les places de pràctiques entre els candidats per part de les universitats.

El programa de beques també obre la convocatòria a les empreses i autònoms que acolliran als becaris. Igualment, el termini de sol·licituds està obert fins al proper dia 23 d'abril, havent de realitzar tot el procés a través de la pàgina web.

En aquest cas, els requisits són ser autònom, microempresa o pime (empreses amb una plantilla de menys de 250 persones i 50 milions d'euros com a màxim de volum de negoci anual), que estigui situada al territori nacional i que pugui formalitzar un conveni de cooperació educativa.

Més informació aquí.

 

Font: Aprendemas.com


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 11.04.2017
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove