Esdeveniment de l'agenda

Beques de Postgrau Obra Social 'la Caixa' 2016

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Doctorat, Investigació, Màster, Obra Social La Caixa, estranger, recerca
Tags: beques, doctorat, estranger, màster
Tipus entrada al calendari: Masters, postgrau/doctorat
Organitza: Empresa Privada
Dates de realització
Del dijous 17 de desembre de 2015 al dilluns 4 de abril de 2016
Descripció

Període d'inscripció del 17/12/2015 al 4/4/2016

L'Obra Social "La Caixa" convoca 140 beques internacionals i nacionals per cursar estudis de postgrau en l'Estat espanyol, Europa, Amèrica del Nord i la zona Àsia - Pacífic.

  • Europa. Convocatòria de 65 beques per cursar estudis de postgrau en universitats o centres d'ensenyament superior de països de l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES), excepte de l'Estat espanyol, pel qual ja s'ofereix una convocatòria específica. Els estudis que s'han de realitzar són de màster o doctorat. També s'admeten, en funció de l'interès del tema i de la vàlua del candidat, els projectes de formació bàsica en recerca científica i tècnica. Les beques per cursar estudis a Alemanya s'ofereixen en col·laboració amb el Servei Alemany d'Intercanvi Acadèmic (DAAD). Les beques per cursar estudis a França s'ofereixen en col·laboració amb l'Ambaixada de França a Espanya. Sol·licituds fins al 8 de febrer de 2016.
  • Doctorat en l'Estat espanyol. Convocatòria de 20 beques per realitzar un doctorat en l'Estat espanyol. Sol·licituds fins al 29 de febrer de 2016.
  • Amèrica del Nord i la zona Àsia-Pacífic. Convocatòria de 55 beques per cursar estudis a qualsevol universitat o centre d'ensenyament superior d'Amèrica del Nord (Estats Units o Canadà) i la zona Àsia-Pacífic (Austràlia, Corea del Sud, Índia, Japó, Singapur i Xina). Es tracta de beques de màster i doctorat, per la qual cosa els estudis que s'han de realitzar són d'aquest tipus. També s'admeten, en funció de l'interès del tema i de la vàlua del candidat, els projectes de formació bàsica en recerca científica i tècnica. Sol·licituds fins al 4 d'abril de 2016.

Més informació

Per a qualsevol suggeriment o consulta becas@fundacionlacaixa.org

Més informació: https://obrasocial.lacaixa.es


Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 22.12.2015
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove