Esdeveniment de l'agenda

Beques de la International Fashion Academy per estudiar moda a Paris, Xangai o Istambul

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Màster, Postgrau, estranger, moda
Tags: beques, màster, postgrau
Tipus entrada al calendari: Masters, postgrau/doctorat
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dilluns 1 de maig de 2017 al dimecres 31 de maig de 2017
Dates d'inscripció
Del dilluns 1 de maig de 2017 al dimecres 31 de maig de 2017
Descripció

Si estàs interessat al món de la moda, la International Fashion Academy (IFA) de Paris convoca a postular-se a les seves beques per a estudiants internacionals per cursar un dels seus programes de pregrau o postgrau (MBA).

IFA Paris atorga tres tipus de beques com a suport a candidats destacats d'acord al seu perfil i situació econòmica: Beca Completa (100% de matrícula gratuïta), Beca d'Excel·lència (reducció del cost de la matrícula del 40%); i Distinction Scholarship (20% de reducció de quotes).

Només és possible sol·licitar un dels tres tipus de beques ofertes, per la qual cosa si no reps notificació no pots sol·licitar una altra beca.

Els programes que s'ofereixen per a pregrau són:

  • Bachelor Fashion Design and Technology
  • Bachelor Visual Marxandatge
  • Bachelor Fashion Màrqueting.

Mentre que per a beques de postgrau:

Master of Arts Contemporary Fashion Design

MBA Luxury Brand Management

MBA Fashion Business

MBA Global Fashion Media

MBA Perfume & Cosmetics Management
 

Les beques seran lliurades en funció del perfil i situació financera del candidat. Els parlants d'anglès no natius han de proporcionar una puntuació de IELTS de 6.5 o superior, o una puntuació TOEFL de 79 o superior; com a alternativa s'ha de proporcionar un certificat de capacitació en anglès, a més d'experiència professional.

El registre consta d'omplir el formulari de sol·licitud en línia i pujar la transcripció més recent, presentar còpia del diploma d'estudis, currículum vitae, foto de passaport i còpia d'est.

Si estàs interessat a sol·licitar una beca en MBA Fashion Business has d'aportar una comissió de 150 euros, comptar amb un excel·lent GPA, comptar amb experiència extracurricular i professional; i realitzar una entrevista (al campus o Skype); a més de presentar un examen d'ingrés en línia.

Per postular-se a una beca de postgrau és necessari posseir una llicenciatura, preferentment en Administració d'empreses, Màrqueting, Mitjans i Comunicació i Disseny de Moda camps relacionats.

Per postular-se en tots els casos és important presentar carta de motivació responent les següents preguntes: per què IFA Paris li va atorgar una beca?, per què va triar aquest programa i com ho ajudarà a aconseguir les seves metes?; i tres cartes de referència.

Per als programes creatius de Bachelor Fashion Design and Technology, i Master of Arts Contemporary Fashion Design, és necessari proporcionar una cartera o book.

Els passos a seguir són molt senzills, només necessites crear un compte de sol·licitud en línia, triar el programa, pagar una quota de sol·licitud (segons programa); i pujar la documentació.

Les beques estan obertes el 31 de maig de 2017.

 

Tens tota la informació aquí.

Font: Aprendemas.com


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 22.05.2017
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove