Esdeveniment de l'agenda

Beques de La Caixa 2017 doctorats

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Doctorats, la caixa
Tags: beques, doctorat
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Organitza: Empresa Privada
Dates de realització
Del dimarts 29 de novembre de 2016 al dimarts 28 de febrer de 2017
Dates d'inscripció
Del dimarts 29 de novembre de 2016 al dimarts 28 de febrer de 2017
Descripció

Període d'inscripció del 29/11/2016 al 28/02/2017

La Fundació Bancària "la Caixa", convençuda de la importància del progrés científic, la recerca, la mobilitat i la qualificació professional per al desenvolupament de la societat, convoca un programa de beques per a joves investigadors que es proposin aconseguir el títol de doctor a qualsevol universitat o centre de recerca d'Espanya.

Es convoquen 20 beques per cursar estudis oficials de doctorat que culminin amb la lectura d'una tesi doctoral en una universitat. Els programes de doctorat elegibles hauran d'estar adaptats a l'Espai Europeu d'Educació Superior i regulats pel Reial decret 99/2011, de 28 de gener, pel qual es regulen els ensenyaments oficials de doctorat.

La convocatòria contempla totes les àrees del coneixement i està dirigida a totes aquelles persones que compleixin els requisits per accedir al doctorat sempre que, a més, no hagin estat matriculades amb anterioritat en els estudis de doctorat sol·licitats.

Els becaris han d'incorporar-se a les universitats o centres de recerca de destinació entre setembre i novembre de 2017. En casos degudament justificats, aquesta incorporació es podria retardar fins al mes de gener de 2018. Les beques tenen una durada màxima de tres anys. No obstant això, es concedeixen per un any i inclouen en tots els casos la possibilitat de dues renovacions, sempre que els informes de seguiment sol·licitats anualment siguin favorables.

Requisits
Els sol·licitants han de tenir la nacionalitat espanyola. Estudis cursats: poden presentar sol·licitud les persones que disposin d'un títol superior, obtingut entre gener de 2012 i juliol de 2017, que les habiliti per cursar un programa oficial de doctorat d'acord amb la normativa vigent i que no hagin obtingut prèviament o estiguin en condicions d'obtenir el títol de doctor.

Els sol·licitants han d'acreditar el seu coneixement de l'idioma anglès amb un dels següents certificats:

  • Universitat de Cambridge: First Certificate in English (grau A o B).
  • Certificate in Advanced English o Certificate of Proficiency in English.
  • IELTS (qualificació mínima: 6,5 en la versió Academico bien General Training).
  • TOEFL (qualificació mínima: 83 en Internet Based).
  • Nivell B2.2 o superior de la PAI online (prova d'acreditació d'anglès en línia), certificat expedit per la Escola d’Idiomes Moderns (EIM) de la Universitat de Barcelona.

Ampliar informació en convocatòria.

Dotació

La dotació econòmica total de la beca serà de 115.500 euros, distribuïts en tres anualitats de 36.000 euros i un premi de 7.500 euros el quart any, si el becari diposita la tesi en els 6 mesos posteriors a la finalització del tercer any de beca.

Més informació

Educació i Beques Obra Social La Caixa
 

Font: Injuve


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 30.11.2016
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove