Esdeveniment de l'agenda

Beques de col·laboració a estudiants per l'any 2019

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Formació, col·laboració, estudiants, jurídic, justícia
Tags: beques, estudiants
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dimarts 1 de gener de 2019 al dimarts 31 de desembre de 2019
Dates d'inscripció
Del dilluns 15 de octubre de 2018 al dijous 25 de octubre de 2018
Descripció
El Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada del Departament de Justícia (CEJFE) ha obert la convocatòria de 15 beques de col·laboració per desenvolupar estudis i treballs relacionats amb els diferents àmbits d’actuació del Centre, i per dur a terme tasques d’assistència i suport a les seves activitats durant el 2019.
 
La convocatòria de beques s’emmarca en l’activitat del CEJFE adreçada a fomentar i facilitar l’accés a professions de l’àmbit de la justícia i l’elaboració de recerques especialitzades en els temes propis del Departament de Justícia. També s’orienten al desenvolupament de competències en gestió pública i suport documental.
 
L’objectiu és enriquir la formació teòrica i pràctica d’estudiants universitaris, o persones que tot just han acabat aquests estudis i que s’incorporaran pròximament al món professional.
 
A la convocatòria s’hi poden presentar estudiants de psicologia de les organitzacions, pedagogia, sociologia, dret o criminologia. També dels àmbits de l’arxivística i gestió documental, economia, ciències empresarials, ciències polítiques i de l’administració o matemàtiques, entre d'altres.  
 
La seva  tasca consistirà a col·laborar en un d’aquests quatre àmbits: la formació, la investigació en execució penal, l’arxiu i la gestió econòmica i administrativa, i l’activitat de la biblioteca del CEJFE.
 
Les persones interessades a optar a una d’aquestes beques poden presentar la seva sol·licitud de beca fins al 25 d’octubre. El període de col·laboració amb el CEJFE començarà el gener i finalitzarà el desembre del 2019.

Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 17.10.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove