Esdeveniment de l'agenda

Beques per a cursos de llengua anglesa, alemanya o francesa a l'estranger durant l'estiu, destinades a alumnat d'Ensenyaments Artístics Superiors i de Grau Superior de FP, d'Arts Plàstiques i Disseny i d'Ensenyaments Esportius.

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Idiomes
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Beques i pràctiques estranger
Dates de realització
Del dimarts 13 de març de 2012 al dissabte 7 de abril de 2012
Descripció

El Ministeri d'Educació obre  la convocatòria de beques per realitzar cursos de llengua francesa, anglesa o alemanya a l'estranger. Els ajuts s'adrecen a alumnes dels següents nivells educatius:

    Batxillerat
    Grau Mitjà de Formació Professional
    Grau Mitjà d'arts plàstiques
    Grau Mitjà de disseny
    Grau Mitjà d'ensenyaments esportius
    Ensenyaments d'idiomes
    Ensenyaments professionals de música i dansa

Els beneficiaris rebran una dotació econòmica per realitzar un curs a l'estranger, que posteriorment justificaran, en les condicions requerides en la convocatòria.

Informació complementària
Públic objectiu: 

Requisits:

    - Estar matriculat en aquest curs acadèmic 2011-2012 en Ensenyaments Artístics Superiors o en ensenyaments de Grau Superior de Formació Professional, d'Arts Plàstiques i Disseny o Ensenyaments Esportives.
    - Tenir la condició de becari en el curs 2011-12 per a la realització dels esmentats estudis, de conformitat amb l'Ordre EDU/2099/2011, de 21 de juliol, per la qual es convoquen beques de caràcter general i de mobilitat per a alumnat que cursi estudis postobligatoris i superiors no universitaris.
    - Tenir una qualificació mínima de 7 punts, d'acord amb les especificacions que es detallen en les bases de la convocatòria, segons els diferents estudis per a què es convoquen aquestes ajudes.
    - Tindran preferència els sol·licitants que hagin obtingut una puntuació superior.

Localització i contacteMadrid
Telèfon: 913277681
Informació addicional: http://www.educacion.gob.es/horizontales/servicios/becas-ayudas-subvenciones/par...
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 13.03.2012
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove