Esdeveniment de l'agenda

Beques Art Jove d’Intercanvi Internacional

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, intercanvi, internacional
Tags: beques, intercanvi
Tipus entrada al calendari: Culturals
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dimarts 1 de gener de 2019 al dimarts 31 de desembre de 2019
Descripció

Les Beques Art Jove d’Intercanvi Internacional tenen per objectiu realitzar una estada formativa a Hoger Instituut voor Schone Kunsten (HISK) de Gant, Bèlgica.

HISK és un centre de referència a nivell europeu pel que fa a la formació de joves artistes. El centre s’articula a l’entorn d’un programa de consideració post-acadèmica en arts visuals i audiovisuals, especialitzat en innovació i recerca.

Els artistes seleccionats disposaran d’un espai d’allotjament, un espai de treball, l’accés a recursos de producció del centre i participaran del programa oficial de formació de HISK durant l’estada.

Se seleccionaran un màxim de 2 persones.  
Dotació econòmica: 1.200 € per l’estada d’un mes.

Persones interessades a desenvolupar projectes de creació a títol individual, residents a Catalunya i fins a una edat màxima de trenta anys (nascudes l’any 1988 o posteriorment).

 

Compatibilitat entre convocatories ART JOVE: La Beca Art Jove d’Intercanvi és compatible amb la participació d’Art Jove Producció però no és compatible amb les Beques d’Art Jove Mediació de l’actual convocatòria.

Per a més info, clica aquí


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 28.09.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove