Esdeveniment de l'agenda

Beques Anita Borg Memorial EMEA 2014 per a dones

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Estudiar, Informàtica, dones
Tags: Estudiar a l'estranger, dones, tecnologia
Tipus entrada al calendari: Masters, postgrau/doctorat
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dimarts 4 de febrer de 2014 al dilluns 17 de febrer de 2014
Dates d'inscripció
Del dimarts 4 de febrer de 2014 al dilluns 17 de febrer de 2014
Descripció

L'empresa nord-americana Google convoca aquestes beques dirigides a dones estudiants d'algun sector relacionat amb la tecnologia.

Anita Borg va ser impulsora de la iniciativa “50/50 per a l'any 2020”, que el seu objectiu és aconseguir que el nombre de dones que obtenen títols d'informàtica arribi al 50% l'any 2020. Borg creia que la tecnologia afectava a tots els aspectes de la nostra vida econòmica, política, social i personal. Anita va ser una rebel amb una causa en la seva vida que va lluitar incansablement per assegurar que l'impacte d'aquesta tecnologia fos positiva. Va ser aquesta visió que va inspirar Anita en 1997 per fundar l'Institut de la Dona i la Tecnologia el qual avui dia continua el seu llegat i porta el seu nom, l'Institut Anita Borg de la Dona i la Tecnologia.

En memòria d'ella, i amb l'objectiu d'encoratjar a les dones a sobresortir al món de la informàtica i la tecnologia, s'ha creat la Beca Google Anita Borg Memorial per a Europa, Orient Mitjà i Àfrica.

Dotació de la beca: La quantia que ofereix la beca ascendeix a 7.000$ en la convocatòria de 2014/2015

Informació complementària
Públic objectiu: 

Dones estudiants de grau que esten matriculades a la universitat durant el curs 2013/2014 i que tinguin la intenció d'inscriure's o estar inscrites en una universitat d'Europa, Orient Mitjà o Àfrica durant el curs 2014/2015. Ser estudiant d'informàtica o àrees relacionades, així com tenir bona trajectòria acadèmica.

Localització i contacteInformació addicional: http://www.google.com/anitaborg/emea/index.html
Adreça electrònica de contacte: anitaborgscholars-emea@google.com

Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 4.02.2014
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove