Esdeveniment de l'agenda

Beques 2019 estudis japonesos

Organitza: Administració Pública
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Estudiar a l'estranger, Idiomes, Japó
Tags: Estudiar a l'estranger, Idiomes, beques
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Dates de realització
Del dimarts 8 de gener de 2019 al divendres 22 de febrer de 2019
Dates d'inscripció
Del dimarts 8 de gener de 2019 al divendres 22 de febrer de 2019
Descripció

El Ministeri d'Educació, Cultura, Esports, Ciència i Tecnologia (MEXT) del Govern de Japó ofereix beques a estudiants estrangers per a estudiar per un període d'un any en determinades universitats japoneses amb la finalitat d'aprofundir els seus coneixements d'idioma japonès, de temes sobre el Japó i de cultura japonesa.

Requisits:

- Nacionalitat: Els sol·licitants han de tenir la nacionalitat de països que tinguin relacions diplomàtiques amb el Japó. No seran elegibles candidats amb nacionalitat japonesa en el moment de la sol·licitud. No obstant això, persones amb doble nacionalitat que mantinguin la nacionalitat japonesa i el lloc de la qual de residència en el moment de la sol·licitud estigui fora del Japó, seran elegibles sempre que triïn la nacionalitat del país estranger i renunciïn a la japonesa fins al moment de la seva arribada al Japó. El procés de selecció es durà a terme a través de les Ambaixades i Consolats Generals dels països d'origen dels sol·licitants.

- Edat: sol·licitants nascuts entre el 2 d'abril de 1989 i l'1 d'abril de 2001. Les excepcions es limitaran a aquells sol·licitants que el MEXT consideri que no han pogut sol·licitar durant el període d'edat estipulat a causa del sistema o a circumstàncies (pèrdua d'oportunitats educatives a causa del servei militar obligatori, guerra, etc.) al país d'origen del sol·licitant. En cap cas s'aplicaran excepcions per causes personals (financeres, econòmiques, salut, universitat, situació de desocupació, etc.).

- Formació acadèmica: Els sol·licitants hauran de complir els següents tres requisits:
a) Els sol·licitants hauran de ser estudiants en universitats estrangeres (no japoneses) en el moment de la seva arribada i de la seva sortida del Japó.
b) Hauran de ser estudiants de Llengua i Cultura Japoneses. D'altra banda, aquells que estiguin realitzant un altre tipus d'estudis diferents al de Llengua i Cultura Japoneses (tals com enginyeries, economia, ciències de l'agricultura, arquitectura i art) o realitzant estudis complementaris de llengua i cultura japoneses no seran elegibles.
c) Hauran d'haver cursat Estudis Japonesos en una universitat per un període total d'un any o més fins a l'1 de setembre de 2019. Aquells que hagin cursat Estudis Japonesos en universitats diferents hauran de presentar obligatòriament documents (certificat acadèmic, etc.) que certifiquin que el sol·licitant ha cursat Estudis Japonesos pel període total d'un any o més en aquestes universitats incloent l'actual.

- Coneixements de llengua japonesa: Els sol·licitants hauran de tenir els coneixements suficients per a seguir un curs en una universitat japonesa al Japó.

La beca inclou una dotació de 117.000 iens mensuals, despeses de matrícula, despeses de viatge.

Els sol·licitants hauran de presentar la documentació indicada en la convocatòria a la Secció Cultural de l'Ambaixada de Japó a Espanya (C/ Serrano, 109-28006 Madrid. Tlf. 91.590.76.12) fins al 22 de febrer de 2019.

Més informació: https://www.es.emb-japan.go.jp/itpr_es/00_000483.html


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 8.01.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove