Esdeveniment de l'agenda

Beca Primitivo de Vega d'atenció a les persones grans 2018

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Social, grans
Tags: beques
Tipus entrada al calendari: Investigació
Organitza: Altres
Dates de realització
Divendres 19 de octubre de 2018, durant tot el dia
Dates d'inscripció
Del dilluns 30 de juliol de 2018 al divendres 19 de octubre de 2018
Descripció

La Fundació MAPFRE convoca una nova edició d'aquesta Beca anual amb la finalitat de facilitar suport econòmic per a la realització d'un treball científic en l'àrea d'atenció a la gent gran.

Convocant: 
Fundació MAPFRE
 
Termini convocatòria: 
30/07/2018 fins 19/10/2018

Àrees sobre les quals hauran de versar els projectes d'investigació presentats a la convocatòria:

  • Instruments de classificació de la dependència i dels usuaris, per establir grups homogenis d'intervenció o instruments innovadors de mesurament en una d'aquestes àrees: funcional, física o psicosocial.
  • Programes de divulgació i conscienciació en l'atenció a la gent gran, detecció de població major de risc o actuació sobre problemes sanitaris i / o socials de risc.
  • Programes de promoció de l'envelliment actiu especialment els que fomentin la vida saludable, participativa i segura de les persones grans.
  • Innovacions tecnològiques que afavoreixin la independència, control, supervisió, seguretat i garantia de l'atenció a la persona gran.

Qui s'hi pot presentar?

  • Persones investigadores o equips d'investigació de l'àmbit acadèmic i professional, que desitgin desenvolupar programes d'investigació.
  • Persones jurídiques (residències, institucions sanitàries públiques o privades, centres docents, etc.), l'àmbit d'actuació sigui l'atenció a la gent gran.

Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 8.10.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove