Esdeveniment de l'agenda

Beca de pràctiques al “Canadian Centre for Architecture”

Temàtica activitat del calendari: Art, Beques, Cultura, Pràctiques a l'estranger, arquitectura
Tags: art, beques, cultura, pràctiques a l'estranger
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Pràctiques laborals
Organitza: Organització Cultural
Dates de realització
Del dimarts 26 de febrer de 2019 al divendres 1 de març de 2019
Dates d'inscripció
Del dimarts 26 de febrer de 2019 al divendres 1 de març de 2019
Descripció

El “Canadian Centre for Architecture” (CCA) ha obert candidatura pel programa de pràctiques de comissariat destinada a joves professionals en els camps de l’arquitectura, el disseny, les arts, les humanitats i la cultura. El candidat o la candidata escollit/da passarà un període de pràctiques de nou mesos a Montreal a partir de la tardor del 2019. Sota la direcció del comissari general, els interns col·laboraran en la recerca i preparació d'exposicions, publicacions, iniciatives educatives, programes públics i activitats de comunicacions i recollida.

Poden optar a aquestes beques alumnes i joves professionals nascuts a partir de l’1 de gener de 1989, independentment de la ciutadania o lloc de residència.

El programa proporcionarà una subvenció mensual de 2500 dòlars canadencs (subjectes a impostos) durant un període de 9 mesos, per tal de sufragar els costos de vida de Montreal.

Més informació: https://www.cca.qc.ca/en/38803/curatorial-internships?fbclid=IwAR2O1RtyQMBJiUt7JhfRDCQMvSsTb2z6rtfmvqm6DdcpA1vK6ypstS3t6gs

Data límit: 1 de març de 2019


Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 26.02.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove