Esdeveniment de l'agenda

Autocad 2018

Temàtica activitat del calendari: 2D, 3D, Curs, Formació, Informàtica, autocad, ocupacional
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: cursos, informàtica
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Informàtica i comunicacions
Dates de realització
Del divendres 9 de novembre de 2018 al dijous 29 de novembre de 2018
Descripció

Es tracta d'una formació presencial, a la ciutat de Barcelona i impartit per Drawing System, S.L., i que consta de 20 hores distribuïdes al llarg de deu dies.

Els grups són reduïts, no més de quinze persones per classe, la qual cosa propicia un tracte personalitzat amb el tutor. Aquest programa és de fàcil ús, molt intuïtiu i versàtil i és per això que és un dels més emprats en empreses i organitzacions que es dediquen a camps del disseny, científics, tècnics, creatiu i artístic.

T'ajudarà a accelerar la documentació, a intercanviar les idees i a explorar-les amb major intuïció en 3D. Amb aquesta eina de programari tindràs a la teva disposició milers de mòduls complementaris, ja que, AutoCAD li ofereix la màxima flexibilitat, perquè s'adapta a les seves necessitats concretes.
Aquest curs et capacita per a crear projectes únics de disseny industrial, gràfic i d'interiors amb el programa més implantat; així com a dominar les eines avançades: les tècniques de traçat 2D i modelatge 3D, i tots els comandos de dibuix.

Localització: Gran Via 663 planta baixa, 09010, Barcelona, Espanya

Per a més info, clica aquí


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 2.11.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove