Esdeveniment de l'agenda

Austràlia t'espera: beques del 100% per estudiar un postgrau amb inspiració Nobel

Temàtica activitat del calendari: Adelaida, Austràlia, Beques, Postgrau
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: beques, estranger, postgrau
Tipus entrada al calendari: Masters, postgrau/doctorat
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dilluns 1 de gener de 2018 al dimarts 1 de gener de 2019
Dates d'inscripció
Del dimarts 17 de octubre de 2017 al dijous 17 de octubre de 2019
Descripció

La Universitat de Adelaide ha convocat beques per cursar estudis de postgrau durant un període de dos anys.

Austràlia és un de les destinacions que és més atractiu per als estudiants per formar-se en l'exterior. Un interès que augmenta també per les oportunitats que ofereixen les seves universitats i centres de formació com la Universitat d'Adelaide, que acaba d'obrir una convocatòria de beques de postgrau.

 

Informació complementària
Públic objectiu: 

Les beques d'aquesta universitat, situada al sud d'Austràlia i la tercera més antiga del país, estan dirigides als estudiants internacionals perquè puguin dur a terme en ella els estudis de postgrau en els temes que ofereix aquesta institució acadèmica durant un període de dos anys.

Per optar a aquestes beques, els candidats han de complir una sèrie de requisits per ingressar en aquesta universitat i al programa acadèmic, havent d'estar en possessió d'un títol equivalent a l'australià de primer grau. A més, s'exigeix també un bon nivell d'anglès i que la persona triada sigui nominada per un supervisor principal i degà executiu.

 

Programa: 

La concessió de la beca inclou el pagament de la matrícula completa durant els dos anys de durada del màster o bé de tres anys per al doctorat, sent aquest últim cas l'únic en el qual pot prorrogar-se el període de gaudi.

D'acord amb les bases, el becari no rebrà cap altra ajuda econòmica. No obstant això, les beques completes no s'assignaran als estudiants internacionals als qui l'escola, facultat o institut de recerca no els hagi atorgat un estipendio. Tampoc es concediran beques completes a estudiants individuals patrocinats privadament ni a aquells que percebin alguna ajuda o subvenció sense un acord formal entre la universitat i el seu patrocinador.

Els estudiants internacionals que rebin fons del Govern estranger seran considerats com no elegibles per a una exempció de quota, tret que existeixi un memoràndum d'enteniment.

Les persones interessades en aquestes beques hauran de presentar la seva sol·licitud a través de la web de la universitat, havent de completar els dos formularis de sol·licitud que s'exigeixen en aquest procés. 

Professorat: 

El termini no es tanca, estant permanentment obert.

 

ATENCIÓ:

Les dates de realització són orientatives. Informeu-vos a la entitat organitzadora.

Localització i contacteAdelaide Graduate Center (Universitat de Adelaide)
Nivel 2, Edificio Schulz
5005 Adelaide
Austràlia
Telèfon: +61 8 8313 5882
Informació addicional: https://www.adelaide.edu.au/graduatecentre/scholarships/research-international/o...

Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 17.10.2017
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove