Esdeveniment de l'agenda

Ajuts als joves autònoms apuntats a la Garantia Juvenil.

Temàtica activitat del calendari: Ajuts, Emprenedoria, autònoms, garantia juvenil
Tags: ajuts, emprenedoria
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Adreçades a joves
Organitza: Generalitat Catalunya
Dates de realització
Del dissabte 26 de setembre de 2015 al dilluns 31 de octubre de 2016
Descripció

Si ets autònom o et vols donar d'alta com a tal, tens menys de 30 anys i estàs inscrit a la Garantia Juvenil ja et pots acollir a aquests ajuts. Es tracta d'una ajuda econòmica per tal de facilitar la inserció laboral dels joves menors de 30 anys acollits al Programa de Garantia Juvenil, mitjançant l'autoocupació o la contractació en empreses i entitats de l'economia social i cooperativa.

El termini per sol·licitar la subvenció és del 26 de setembre al 31 d'octubre de 2016.

A qui va dirigit:

  • Línia A: a joves acollits al Programa de Garantia Juvenil que es donin d'alta com a treballadors autònoms. No poden ser beneficiaris de les subvencions que preveu aquest programa els joves societaris de societats mercantils, cooperatives o societats laborals, així com les persones treballadores autònomes col·laboradores. Tampoc poden ser beneficiàries les persones joves acollides al Programa de Garantia Juvenil que hagin exercit la mateixa activitat o similar amb caràcter autònom o per compte propi en els sis mesos anteriors a la data d'inici de l'activitat.
  • Línia B: a les persones treballadores autònomes i a les entitats de l'economia social, que portin a terme activitat econòmica, que hagin contractat un jove acollit al Programa de Garantia juvenil.

Pots trobar tota la informació necessària i fer el tràmit per sol·licitar l'ajuda aquí.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 29.09.2015
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove