Esdeveniment de l'agenda

Ajudes UIMP cursos d'immersió en anglès

Temàtica activitat del calendari: Beques, Idiomes, anglès, cursos
Tags: Idiomes, anglès, beques, cursos
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Organitza: Organització Cultural
Tipus entrada al calendari: Altres formacions
Dates de realització
Del divendres 15 de març de 2019 al dimecres 3 de abril de 2019
Dates d'inscripció
Del divendres 15 de març de 2019 al dimecres 3 de abril de 2019
Descripció

La Universitat Internacional Menéndez Pelayo convoca fins a 14.000 ajudes per a seguir un curs d'immersió lingüística en anglès, destinades a alumnes universitaris, d'Ensenyaments Artístics Superiors, Altres Estudis Superiors i FP de Grau Superior!

Les persones que resultin beneficiaris/àries de l'ajuda podran participar en un curs d'agilitat oral en anglès amb una durada de cinc dies, que es desenvoluparà en règim d'internat de diumenge a dissabte en les seus i dates que es recullen a l'Annex a la convocatòria.

Requisits:
Podran sol·licitar aquestes ajudes els joves que hagin complert 18 anys a data de finalització del termini de presentació de sol·licituds, i no hagin complert 30 anys a 31 de desembre de 2019. Els sol·licitants han d'haver obtingut la condició de becari/ària per a cursar Ensenyaments Universitaris, Ensenyaments Artístics Superiors, Altres estudis Superiors, Formació Professional de Grau Superior o segon curs de Batxillerat en alguna de les següents convocatòries:

- Curs 2016-2017, convocades per Resolució d'11 d'agost de 2016, de la Secretaria d'Estat d'Educació, Formació Professional i Universitats (BOE 13 d'agost), per a estudiants que cursin estudis postobligatoris.
- Curs 2017-2018, convocades per Resolució de 3 d'agost de 2017 de la Secretaria d'Estat d'Educació, Formació Professional i Universitats (BOE 10 d'agost), per a estudiants que cursin estudis postobligatoris.

L'obtenció de l'ajuda comportarà la cobertura de totes les despeses inherents a la participació en el curs amb excepció de 100 euros en concepte de reserva de plaça i de les despeses de desplaçament a la seu del curs que li sigui assignat, que seran per compte del/de la participant.

Data límit: 3 d'abril de 2019

Més informació: http://www.injuve.es/convocatorias/becas/14000-ayudas-uimp-cursos-de-inmersion-en-lengua-inglesa

Font: INJUVE


Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 15.03.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove