Esdeveniment de l'agenda

Ajudes a la Recerca en Energia i Medi ambient a Espanya, Fundació Iberdrola

Temàtica activitat del calendari: Ajuts, Investigació, energia, medi ambient, recerca
Tags: ajuts, medi ambient, recerca
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: investigació
Organitza: Empresa Privada
Dates de realització
Del dimecres 8 de febrer de 2017 al divendres 7 de abril de 2017
Dates d'inscripció
Del dimecres 8 de febrer de 2017 al divendres 7 de abril de 2017
Descripció

Període d'inscripció del 08/02/2017 al 07/04/2017

La Fundació Iberdrola Espanya està compromesa amb el desenvolupament de la recerca en matèria d'energia i canvi climàtic i per a això en 2011 va engegar el programa d'Ajudes a la Recerca, dirigit a joves investigadors que estiguin desenvolupant o desitgin realitzar el seu treball a les àrees d'energia i medi ambient en el marc d'una universitat o centre de recerca dins del territori espanyol.

Aquest programa té com a principal instrument la convocatòria d'ajudes per a la formació i el desenvolupament de joves investigadors a les àrees de la sostenibilitat, els projectes de la qual se centraran en la identificació, descripció i anàlisi d'implicacions per al sector de les principals tecnologies associades al futur sistema energètic descarbonizat i electrificat. Així com l'elaboració de documents d'estat de l'art, principals novetats tecnològiques i impacte d'aquestes novetats en les previsions de costos i evolució de mercat prevista de les següents àrees d'interès:

  • Generació neta: Noves tecnologies de generació fotovoltaica. Tecnologies avançades de generació Eòlica. Altres energies renovables. Centrals de gas avançades i “gas peakers” eficients.
  • Xarxes i Sistema Elèctric: Noves tecnologies de transmissió i distribució (Ej: HVDC). Tecnologies avançades d'emmagatzematge d'energia. Xarxes Intel·ligents.
  • Clients i Demanda: Gestió de la demanda. Recursos energètics distribuïts.
  • Nous vectors per a l'electrificació de l'economia: Vehicle Elèctric. Calor “elèctrica”: bomba de calor, emmagatzematge tèrmic. Eficiència energètica.
  • General: Implicacions econòmiques i medi ambientals de totes les tecnologies descrites i el seu impacte en el sistema elèctric del futur. Impacte de la digitalització i les noves tecnologies de la informació en el sector elèctric.

Més informació:

Bases de la convocatòria.

Formulari d'inscripció online.

Font: INJUVE


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 28.02.2017
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove