Esdeveniment de l'agenda

Ajudes a estudiants universitaris per estades a països UE estiu 2015

Organitza: Administració Pública
Temàtica activitat del calendari: Ajudes, Beques, Idiomes, estudis estranger
Tags: aprendre idiomes, beques, estranger
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Dates de realització
Del dijous 9 de abril de 2015 al dissabte 9 de maig de 2015
Descripció

La Conselleria de Cultura, Educació i Ordenació Universitària de la Xunta de Galícia convoca 150 ajudes per a estades en algun Estat membre de la Unió Europea durant l'estiu de 2015, de l'alumnat universitari matriculat en el curs 2014/15 en alguna de les tres universitats del Sistema universitari de Galícia o als centres associats de la UNED a Galícia amb la finalitat de conèixer la llengua d'aquest país.

Les activitats per les quals se sol·licita l'ajuda hauran de ser realitzades en el període comprès, exclusivament, entre el 15 de juny i el 31 d'agost de 2015, tots dos inclusivament.

Per a dubtes relacionats amb dificultats tècniques o en el cas de necessitat de més informació durant el procés d'obtenció dels formularis i de la seva presentació per via electrònica, les persones interessades podran fer les seves consultes en el telèfon d'informació 012 o a l'adreça electrònica 012@xunta.es. Si els dubtes estan relacionats amb la present convocatòria, podran fer les seves consultes en l'adreça electrònica orientacion.sug@edu.xunta.es.

Requisits

Estar matriculat en el curs 2014/15, com a mínim en 50 crèdits, inclòs en aquests el projecte fi de carrera, en qualsevol de les universitats del Sistema Universitari de Galícia o als centres associats de la UNED a Galícia en estudis conduents al títol de graduat, llicenciat, enginyer, arquitecte, diplomat, mestre, enginyer tècnic o arquitecte tècnic i haver superat 60 crèdits amb anterioritat a la data de publicació de l'ordre en la titulació que està realitzant. El curs d'idiomes ha de tenir una durada mínima de tres setmanes, amb un mínim de 15 hores lectives setmanals. L'idioma que es desitgi cursar haurà de correspondre's amb l'idioma oficial del país escollit. 

Dotació

La dotació econòmica assignada a cada beneficiari/a serà d'un màxim de 900 euros.

Més informació

Ordre de 19 de març de 2015 per la qual s'aproven les bases i es procedeix a la convocatòria d'ajudes a estudiants universitaris per a estades en algun Estat membre de la Unió Europea, durant l'estiu de 2015, amb l'objecte de conèixer la llengua d'aquest país. DOG 8 d'abril de 2015

Localització i contacteConselleria de Cultura, Educació i Ordenació Universitària de la Xunta de Galícia
Telèfon: 012
Adreça electrònica de contacte: orientacion.sug@edu.xunta.es

Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 13.04.2015
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove