Esdeveniment de l'agenda

Ajudes contractes predoctorals Programa 'Salvador de Madariaga' en l'Institut Universitari Europeu

Temàtica activitat del calendari: Ajuts, postdoctorals
Tags: ajuts, doctorat
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Adreçades a joves
Organitza: Gobierno de España
Dates de realització
Del dimarts 17 de novembre de 2015 al diumenge 31 de gener de 2016
Descripció

Període d'inscripció del 17/11/2015 al 31/1/2016

Convocatòria de l'any 2016 per a la concessió de diverses ajudes, en règim de concurrència competitiva, aplicant principis de publicitat i objectivitat, per a formació de doctors a les àrees de ciències humanes i socials, història, dret, economia i ciències polítiques i socials del Programa "Salvador de Madariaga", en l'Institut Universitari Europeu (IUE), contemplades en el Subprograma estatal de Formació i en el Subprograma Estatal de Mobilitat inclosos al Programa Estatal de Promoció del Talent i la seva ocupabilitat, en el marc del Pla Estatal de Recerca Científica i Tècnica i d'Innovació 2013-2016.

Es convoquen 12 ajudes per a la formalització de contractes predoctorals. Els beneficiaris de les ajudes participaran igualment en l'aprenentatge de noves tècniques i mètodes per a la docència o la recerca, en règim d'incorporació plena al grup receptor. Al mateix temps hauran de participar en activitats acadèmiques i/o de recerca que permetin establir nous vincles acadèmics, o per enfortir els ja existents amb les institucions espanyoles i de la UE.

Les ajudes comprendran:

  • Una dotació econòmica mensual d'1.400 euros durant els dos primers anys i d'1.500 euros durant el tercer i quart any, més dues pagues extraordinàries cadascun dels quatre anys.
  • Una ajuda de viatge per al primer i una altra per al tercer any per un import total de 700 euros cadascuna.
  • Les ajudes durant el quart any seran finançades pel IUE en l'import fixat per aquesta entitat per a cada exercici o per cursos acadèmics. El contracte subscrit pels beneficiaris amb la UIMP, que actuarà com a entitat col·laboradora, continuarà vigent durant el quart any i de les dotacions mensuals del mateix, es descomptaran les retribucions abonades pel IUE.
  • El cost de les aportacions de la quota empresarial a la Seguretat Social de les retribucions indicades serà igualment finançat pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport d'acord als tipus de cotització i bonificacions que corresponguin per a cada any.

El termini de presentació de sol·licituds serà del 17 de novembre de 2015 al 31 de gener de 2016, a les 14,00 hores (horari peninsular), tots dos dies inclusivament.

Requisits

Requisits acadèmics: estar en possessió del títol de llicenciat, grau o de màster o els seus equivalents, en matèries jurídiques, econòmic-empresarials, polític-sociològiques, o d'humanitats, per a la realització del doctorat en aquests camps. Els sol·licitants hauran d'haver finalitzat els estudis als quals es refereix el paràgraf anterior, amb posterioritat a l'1 de gener de 2007 i ser menors de 30 anys al moment d'incorporar-se a l'Institut. Certificat del Nivell C1 d'anglès, sent vàlids els certificats IELTS, TOEFL, Cambridge Proficiency o Cambridge Advanced. També es podran admetre còpies no oficials dels certificats d'anglès. Ampliar informació en convocatòria.

Més informació

Resolució de 30 d'octubre de 2015, de la Secretaria d'Estat d'Educació, Formació Professional i Universitats, per la qual es convoquen ajudes per a contractes predoctorals del Programa "Salvador de Madariaga" en l'Institut Universitari Europeu, dels subprogrames de Formació i de Mobilitat inclosos al Programa Estatal de Promoció del Talent i la seva ocupabilitat, en el marc del Pla Estatal de Recerca Científica i Tècnica i d'Innovació 2013-2016. BOE 16 de novembre de 2015

Les sol·licituds s'emplenaran en els formularis que el Ministeri d'Educació, Cultura i Esport farà accessible a la seva seu electrònica sede.educacion.gob.es i en els formularis del IUE d'acord amb els procediments publicats aquí.

 


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 20.11.2015
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove