Esdeveniment de l'agenda

8ª convocatòria Beca Puénting

Tags: art, beques
Temàtica activitat del calendari: Beques, arts, beca
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dimecres 13 de febrer de 2019 al dijous 28 de febrer de 2019
Descripció

Fruit de la col·laboració entre ART MUSTANG, la Facultat de Belles arts d'Altea, l'Ajuntament d'Altea i amb el suport del Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària i del Departament d'Art de la Universitat Miguel Hernández d'Elx, es presenta la 8a Convocatòria de la Beca Puénting: un salt a la professionalització artística amb l'arnès entreteixit per universitat i empresa.

Aquesta beca de producció aquesta dissenyada perquè estudiants de belles arts, facin el salt a realitzar el seu primer projecte expositiu professional, de principi a fi, des de la preproducció, producció i estada en residència i exposició del projecte artístic.

Cada participant presentarà un projecte inèdit de producció artística que serà produït des de l'inici de la percepció de l'ajuda econòmica. La selecció dels projectes es realitzarà mitjançant la comparació de les propostes presentades.

El termini de presentació de projectes finalitzarà el 28 de febrer de 2019 a les 00.00 hores. Cada participant presentarà un projecte inèdit de producció artística en PDF al correu electrònic: info@artmustang.com

Per a mes info, clica aquí


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 15.02.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove