Esdeveniment de l'agenda

6a edició del Mil Mirades

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Vídeo, concurs, curtmetratges, premi
Tags: curtmetratges, premis
Tipus entrada al calendari: Cinema i Teatre
Organitza: Altres
Dates de realització
Dissabte 11 de maig de 2019, durant tot el dia
Descripció

És el concurs de curtmetratges en 24 hores de la Barceloneta 

Un assecador de cabells, la plaça Hilari Salvadó i l’expressió "sí, però a Roma" van ser les tres premisses de la cinquena edició del Concurs de curts Mil mirades celebrat el maig del 2018. Altres anys, els concursants van haver de fer mans i mànigues per incloure un paraigua, rodar a la plaça de la Barceloneta i la frase "i quan menys t’ho esperes". I en una altra edició calia apostar per una agulla d’estendre roba, la plaça del poeta Boscà i que algun dels personatges digués "ningú és perfecte".

I és que si no fos prou haver de crear el guió, rodar i editar un curt de 4 minuts de durada com a màxim en només vint-i-quatre hores a la Barceloneta, les bases del concurs determinen a cada nova edició un objecte, una frase i un espai del barri que els concursants hauran d’incloure al curt, a més d’un gènere de cinema en concret. En la que ja és la sisena edició del certamen, el CC Barceloneta dedica el concurs al cinema de protesta.

Els participants hauran de presentar-se dissabte 11 de maig entre les 10.00 h i les 12.00 h al punt de trobada (es determinarà més endavant) on rebran els tres condicionants per incloure al curt. Començaran, aleshores, les vint-i-quatre hores més frenètiques i excitants del cap de setmana per elaborar el film i presentar-lo abans no acabi el termini.

La mostra dels curtmetratges participants serà l’endemà, diumenge 12 de maig a partir de les 21.00 h davant mateix del CC Barceloneta. Durant la gala també es farà pública la deliberació del jurat i es lliuraran els diversos premis.

Les tres pel·lícules que el jurat, format per professionals del món del cinema i l’audiovisual i vinculades al barri, consideri les millors rebran un premi de 350 €, 250 € o 150 €. També s’atorgarà una menció especial Joves talents per a participants de menys de 20 anys i el premi del públic.

Així doncs, si teniu ganes de participar en el repte que us proposen des del CC Barceloneta, teniu temps de realitzar la inscripció fins al mateix dia del concurs. Per a més informació, podeu consultar les bases de la convocatòria.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 25.04.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove