Esdeveniment de l'agenda

4a edició del Premi #elmenjarnoesllença

Temàtica activitat del calendari: Alimentació, concurs, malbaratament, premi
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: concurs, medi ambient, premis
Tipus entrada al calendari: Emprenedoria
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dilluns 10 de setembre de 2018 al divendres 21 de desembre de 2018
Descripció

A la 4a edició del premi #elmenjarnoesllença es fomenta la participació d’infants i joves en la construcció de solucions davant d'un repte global. Els participants s'impliquen en la posada en marxa d’accions contra el malbaratament d’aliments, així com en la creació de material de sensibilització i divulgació en aquesta temàtica.

A la categoria juvenil del premi es busquen nens i nenes d’entre 11 i 17 anys que aportin les seves idees per combatre aquest problema global. 

A la categoria infantil del premi es demana als infants d’entre 6 i 12 anys que enviïn contes il·lustrats que puguin ajudar a sensibilitzar sobre aquesta temàtica. Es publicarà una selecció de contes a la xarxa com a material pedagògic i de divulgació.

Els alumnes de 6è de Primària i de 1r d’ESO (11 i 12 anys) es poden presentar a ambdues categories, enviant els seus contes il·lustrats o aportant idees per combatre el malbaratament d’aliments.

Al web www.espigoladors.cat/premi/ trobareu tota la informació de les dues categories del premi, obert fins el 21 de desembre de 2018.

Per qualsevol dubte o aclariment contacteu a l'adreça de correu electrònic: projectes@espigoladors.com


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 10.09.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove