Esdeveniment de l'agenda

22a edició dels Premis per al Foment de l’Ocupació Josep M. Piñol 2019

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: concurs, ocupació, premi
Tags: concurs, ocupació, premis
Tipus entrada al calendari: Emprenedoria
Organitza: Altres
Dates de realització
Del divendres 19 de juliol de 2019 al dilluns 30 de setembre de 2019
Descripció

La Fundació Acció Solidària Contra l’Atur convoca la 22a edició d’aquests premis amb l’objectiu de reconèixer la innovació i la trajectòria de les entitats i empreses que treballen a favor de crear o consolidar ocupació.

Termini convocatòria: 19/07/2019 fins 30/09/2019

Es convida a presentar-s’hi a tothom que tingui com a objectiu la creació de llocs de treball.

  • Premi a la millor iniciativa innovadora a favor de l’ocupació laboral

Aquest premi a la innovació vol reconèixer l’esforç en la recerca i en l’aplicació de noves maneres de treballar a favor de l’ocupació laboral i la creació de treball digne. El premi s’adreça especialment a persones i col·lectius en situació de precarietat laboral a causa de l’edat, manca de formació o realitats personals complexes i amb dificultat d’accés a les entitats financeres.

Hi podrà participar totes aquelles persones individuals o organitzacions amb personalitat jurídica pròpia, ja siguin entitats, empreses o altres iniciatives col·lectives d’autoocupació.

Dotació del premi: 10.000 euros, que s’han de destinar al projecte presentat.

  • Premi a la trajectòria a favor de l’ocupació laboral

Aquest premi vol reconèixer l’esforç d’aquelles entitats que, de fa temps, han assumit com a missió la lluita contra l’exclusió de persones i de col·lectius amb dificultats especials (manca de formació, edat, dificultat d’accés a les entitats financeres, fracàs escolar, etc.) per accedir al món laboral.

Hi podrà participar aquelles organitzacions amb personalitat jurídica pròpia, ja siguin entitats, empreses o altres iniciatives col·lectives d’autoocupació que tinguin més de cinc anys de trajectòria efectiva.

Dotació del premi: 10.000 euros, que s’han de destinar al projecte presentat.

Per a més info, clica aquí


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 29.07.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove