Esdeveniment de l'agenda

100 beques de màster i postgrau per estudiar a la universitat de Standford

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, EEUU, Màster, Postgrau
Tags: beques, màster, postgrau
Tipus entrada al calendari: Masters, postgrau/doctorat
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dilluns 1 de maig de 2017 al dimecres 27 de setembre de 2017
Dates d'inscripció
Del dilluns 1 de maig de 2017 al dimecres 27 de setembre de 2017
Descripció

La Universitat de Stanford (Califòrnia, EEUU), considerada la segona millor universitat del món segons el ránking QS, busca captar talent internacional. Per a això ha engegat elprograma de Beques Knight Hennsessy amb 100 places per a estudiants de tot el món.

El programa de beques està disponible per a qualsevol dels programes de màster i postgrau de Stanford. La universitat cobrirà als 100 seleccionats el cost de la matrícula, despeses acadèmiques relacionades i oferirà ajuda per a allotjament i manutenció.

Els aspirants competiran amb estudiants de tot el món. I és que Stanford estima que un terç dels seleccionats seran 'nacionals' per dos terços d'estrangers, ja que l'objectiu serà el de seleccionar als millors perfils, els que més potencial tinguin.

Una dels avantatges del programa és que no hi ha per què entrar a la universitat el mateix any en el qual s'acaba la formació. De fet, existeix un període de quatre anys per presentar la candidatura des de la graduació i de cinc per entrar al programa. En el cas de la classe de 2018, hauran d'haver-se graduat en 2013 o més tard i presentar la candidatura en 2017.

A més de l'any de graduació, també és necessari demostrar uns coneixements mínims d'anglès depenent del programa al que es vulgui accedir. Com és lògic, també caldrà complir amb els requisits propis del curs.

Tot el sistema d'aplicació es realitza online, més informació i aplicació en aquest link.


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 22.05.2017
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove