Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

No s'ha trobat cap entrada vigent del tipus seleccionat. Prova d'escollir una altra tipologia o un element de nivell superior.

També pots fer clic en "més esdeveniments" per accedir a la cerca avançada.


Mapa Jove

Secció Mapa Jove:


Oficina de l'Habitatge d'Horta

c. Llobregós, 175-189
08032 Barcelona
Barcelona, Espanya
Telèfon: 010
Javascript is required to view this map.
Breu descripció: 

Informació, orientació, assessorament i tràmits en temes d'habitatge per a joves. Aquest servei s'ofereix a les deu Oficines d'Habitatge de l'Ajuntament de Barcelona.

Serveis que ofereix: 

L'Ajuntament de Barcelona, per tal de facilitar als ciutadans l'accés a l'habitatge, ha desplegat a Barcelona una Xarxa d'Oficines de l'Habitatge que ofereixen informació integral i els següents serveis:

* Ajuts a la rehabilitació: informació i gestió en temes de rehabilitació en general, ajuts a la rehabilitació d'habitatges i edificis, i ajuts per a la instal·lació d'ascensors.
* Accés a l'habitatge protegit i social: informació sobre les promocions d'habitatge amb protecció oficial de Barcelona, la inscripció dels demandants d'habitatge protegit i social en el Registre de Sol·licitants d'Habitatges amb Protecció Oficial de Barcelona, la gestió del registre i les propostes d'adjudicacions.
* Ajuts al lloguer i borses d'habitatge: informació i tramitació dels ajuts per pagar el lloguer i de la Renda Bàsica d'Emancipació; informació sobre la Borsa Jove d'Habitatge i la Borsa d'Habitatge de Lloguer Social, serveis de mediació entre propietaris d'habitatges i possibles llogaters per tal de facilitar-ne l'accés als joves i a les unitats de convivència que compleixin els requisits establerts a les borses.
* Suport a problemàtiques vinculades a l'habitatge: informació, assessorament i mediació sobre problemes relatius a l'habitatge, especialment en casos d'assetjament, sobreocupació i infrahabitatge.

Horari: 
De dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 hores. Dilluns, dimarts i dimecres de 16: a 18:00 hores. Dijous de 16:00 a 19:30 hores.
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove