Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

Teletreball

- El teletreball
- La xarxa Punt TIC

El teletreball

El teletreball és aquell tipus d’ocupació a distància que parteix de les telecomunicacions i la informàtica per poder dur-se a terme. Sense haver de presenciar-te a un centre en concret, la telefeina t’ofereix la possibilitat de treballar des de casa mitjançant un ordenador personal i accés a Internet.

Existeixen diverses xarxes de telecentres en els que pots trobar treball sense moure’t de casa.
El teletreballador o la teletreballadora realitza un volum important de la seva feina fora de l'empresa, i ho fa per mitjans telemàtics.

Per a teletreballar, com a mínim, cal disposar d'un dispositiu connectat a la xarxa d'Internet. Habitualment, aquest aparell és un ordenador personal; no obstant, les innovacions continues en el sector de les TIC ens estan proporcionant noves eines pel teletreball, com ara els dispositius PDA (assistent digital personal) que contribueixen a afavorir la mobilitat dels treballadors.

En funció del sector professional en que s'ocupi el teletreballador, caldrà que disposi d'altres eines digitals complementàries (programari i maquinari)

La Xarxa Punt TIC

És una xarxa única, integrada per diferents centres, espais i punts que tenen en comú la posada a disposició de la ciutadania que els envolta d'un equipament i del personal necessari per accedir a les tecnologies de la informació i les comunicacions (TIC) i dinamitzar el seu entorn. Aquests espais són centres de referència territorial pel que fa a la societat del coneixement i són espais integradors que potencien la dinamització comunitària i/o empresarial del territori.
 

Enllaços

Mapa Jove

Ajuda'ns a millorar
Data del document: 11.06.2018

20 anys del Barcelonès Jove Ofertes de treball aquí Ofertes de treball a l'estranger Borsa jove ofertes de treball Asssessoria d'ocupació Beques i pràctiques nacionals Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Tallers recerca feina per internet Cicle treballar a l´estranger Objectiu: trobar feina Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Assessoria Autoocupació Garantia Juvenil Guia Jo vull ser