Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

Com treballar a IKEA? Coneix on pots trobar les ofertes de treball i com podem accedir-hi

Com gairebé tothom sap, IKEA és una multinacional d’origen suec que es dedica principalment a la venda de mobles, d’objectes per la llar i de decoració. Al territori espanyol, IKEA Iberica gestiona 15 botigues i actualment hi treballen 6.074 persones. A la Comarca del Barcelonès hi ha 2 botigues, una a Badalona, oberta des del 1996, i altra a L’Hospitalet, oberta des del 2004.

IKEA va ser inclosa entre els millors 50 llocs per treballar a Espanya al 2013 per The Great Place to Work Institute i és la tercera millor empresa per treballar a la categoria de companyies amb més de 1.000 empleats.


Com pots accedir-hi?

Fes clic aquí per a poder cercar les vacants actuals a l’Estat espanyol i a l’estranger. A través d’aquesta pàgina ens poden inscriure en les ofertes que ens interessin, enviant el nostre currículum i la nostra carta de presentació. La pàgina ens permet carregar fins a 5 currículums i 5 cartes de presentació, per a poder escollir els que s’adaptin millor a l’oferta que ens convingui. Ens recorden que “la carta de presentació ha d’oferir una descripció més àmplia de tu que els diplomes que posseeixis”.

Hi ha ofertes específiques on es busca un perfil en concret i n’hi ha d’altres més obertes que no estan vinculades a una vacant actual, on busquen persones amb talent, permetent-nos així presentar la nostra sol•licitud per a futures incorporacions.


Quines ofertes de treball pots trobar?

El lloc de treball més conegut a IKEA, i el més visible amb les seves samarretes grogues, és l’atenció al client, però a més d’això podem treballar a IKEA a les altres 11 àrees de treball de què disposen:

    comunicació i disseny d’interior
    disseny i desenvolupament de producte
    finances i gestió de negoci
    recursos humans
    tecnologia de la informació
    logística
    màrqueting i comunicació
    compres
    restaurant
    vendes
    sostenibilitat i TQE (Tècnica, qualitat i medi ambient)

Fes clic aquí per tenir més detalls de les àrees de treball.

Perfil buscat

L’equip de Recursos Humans diu que els estudis no són determinants i que es valora més l’actitud de les persones. IKEA busca persones que tinguin l'ambició de fer una bona feina i vulguin assumir responsabilitats amb tot el que això implica, que s'esforcin al màxim sobre la base de les seves capacitats i experiència, que estiguin orientades a donar servei i sempre tenir en ment els interessos de la clientela, que estiguin obertes a millorar, amb una voluntat de desenvolupament continu, que desafiïn els models establerts quan tinguin una idea millor, que no els impressioni l'estatus de les persones, sinó que siguin obertes i sinceres en el seu tracte amb els demés, que estiguin obertes i desitjoses de canviar a altres llocs que suposin un desafiament.

IKEA busca persones que se sentin identificades amb els seus valors: humilitat i voluntat, liderar amb l’exemple, atrevir-se a ser diferent, unitat i entusiasme, consciència de cost, desig permanent de renovació, acceptar i delegar responsabilitats.

Diuen que “La cultura de treball d’ IKEA no encaixa amb tothom, però potser  amb tu sí”,  per això tenen, fins i tot, un test de compatibilitat per saber si la teva forma de pensar s’ajusta a la de l’empresa. Si t'hi animes, pots trobar-lo aquí.


Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 26.01.2018

20 anys del Barcelonès Jove Ofertes de treball aquí Ofertes de treball a l'estranger Borsa jove ofertes de treball Asssessoria d'ocupació Beques i pràctiques nacionals Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Tallers recerca feina per internet Cicle treballar a l´estranger Objectiu: trobar feina Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Assessoria Autoocupació Garantia Juvenil Guia Jo vull ser