Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

Com treballar a Repsol

Repsol és una empresa espanyola d'energia, amb especial presència en el mercat d'hidrocarburs. Té més de 25.000 persones treballadores a tot el món i només a l'estat espanyol hi treballen més de 17.000 persones. L'any 2011 Repsol va ser seleccionada i guardonada com un dels Top Employers Espanya 2011, segons l'anàlisi independent del CRF Institute, per les seves excel·lents polítiques en recursos humans i excel·lents condicions laborals.

A la seva web ens informen que “Repsol s'ha adherit al pla Estratègia d'Emprenedoria i Ocupació Jove 2013-2016, impulsat pel Ministerio de Ocupación y Seguridad Social, amb l'objectiu de desenvolupar mesures dirigides a reduir la desocupació juvenil, a través de la inserció laboral i l'emprenedoria . Amb aquesta adhesió, reforcem el nostre compromís amb l'ocupabilitat dels joves, la qualitat i estabilitat d'ocupació, la igualtat d'oportunitats i el foment de l'esperit emprenedor. D'aquesta manera, consolidem la nostra aposta pel futur”.

Com pots accedir-hi?

Des de la pàgina http://bit.ly/1fpTE34 podem conèixer el tipus de perfil que busca l’empresa, què ofereixen als seus treballadors i per què treballar a aquesta companyia.
Les ofertes de feina les podem trobar a aquesta pàgina: http://bit.ly/1fhnRDi. Podem buscar per país, per departament i/o per àrea funcional. Si ens volem apuntar a alguna oferta haurem de registrar-nos creant un compte i posant totes les nostres dades (personals, formatives i laborals).
Quines ofertes de treball pots trobar?

Les ofertes de Repsol pertanyen als següents departaments: administració, aprovisionament i compres, assessoria jurídica, auditoria, econòmic financera, exploració i producció, recerca i desenvolupament, logística, manteniment industrial, màrqueting i comercial, medi ambient seguretat i qualitat, planificació i control de gestió, recursos humans, relacions externes, serveis generals , sistema d'informació i trading.
Perfil buscat

Repsol cerca sobretot joves acabats de titular perquè desenvolupin una carrera d'èxit dins l'organització. La companyia compta amb programes de formació professional que prepararan per formar part del seu equip. Les titulacions més demanades actualment són llicenciatures en ADE, dret i formacions relacionades amb la química. També disposa de programes de beques per persones que estiguin estudiant aquestes titulacions o que l’hagin acabat. Per a més informacions mireu aquest enllaç: http://bit.ly/1f0Z9Gt.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 2.02.2018

20 anys del Barcelonès Jove Ofertes de treball aquí Ofertes de treball a l'estranger Borsa jove ofertes de treball Asssessoria d'ocupació Beques i pràctiques nacionals Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Tallers recerca feina per internet Cicle treballar a l´estranger Objectiu: trobar feina Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Assessoria Autoocupació Garantia Juvenil Guia Jo vull ser