Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

L'habitatge de lloguer de protecció oficial

L’habitatge de Protecció Oficial (HPO) és un habitacle amb un preu màxim fixat per sota del estipulat pel mercat, per accedir el comprador pot obtenir finançament protegit i ajuts públics a fons perdut. Els habitatges protegits poden ser de venda, de lloguer, o de lloguer amb opció de compra.

Tipus d’habitatge HPO de lloguer

Actualment dins de la Protecció Oficial trobem pisos de lloguer i pisos de lloguer amb opció de compra. Els pisos de lloguer poden ser de Règim General i Règim Especial. El Lloguer amb opció a compra pot ser de Règim Especial, General o Concertat. També existeixen els lloguers amb opció de compra dels habitatges Concertats de Catalunya amb una opció de compra sempre que l’arrendatari de l’habitatge l’hagi ocupat com a mínim el temps previst a la normativa aplicable.

Habitatges dotacionals de lloguer per a joves

Es tracta d’habitatges de lloguer protegit, destinats a persones de fins a 35 anys (totes les que hagin de viure a l’habitatge), la data de l’inici de presentació de les sol•licituds, i que tinguin la qualificació d’habitatge protegit per part de la Generalitat de Catalunya.

Un cop adjudicat el pis mitjançant un sorteig entre totes les sol•licituds presentades, es signa un contracte per 3 anys de conformitat amb la Llei d’Arrendaments Urbans.

Per aconseguir un pis de lloguer de Protecció Oficial cal estar inscrit al Registre Únic de Protecció Oficial. Disposem de tota la informació relacionada necessària a les Oficines Locals d’Habitatge.
 

Enllaços

Ajuda'ns a millorar
Data del document: 3.11.2016

20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Compartir Habitatge Assessoria Habitatge Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Ajuts al lloguer Ajuts a la compra Diccionari d'Habitatge Promocions d'habitatge Garantia Juvenil Guia Jove sobre Hipoteques Guia Jove per compartir pis links habitatge