Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

Fiscalitat del lloguer

Deducció estatal
Deducció autonòmica

Totes les persones que visquin de lloguer podran deduir-ne la despesa del lloguer. Actualment, hi ha dos deduccions de les que pot beneficiar-se el llogater, sempre que es compleixen els requisits poden deduir-ne a la vegada.

Deducció estatal: NOMÉS APLICABLE A CONTRACTES EN VIGOR ANTERIORS AL 1/01/2015. Mitjançant aquesta deducció,   el llogater podrà deduir el 10,05% de les quantitats pagades durant el període impositiu pel lloguer de l’habitació. Aquesta deducció només la podran aplicar aquells contribuents, la base imposable dels que sigui inferior a 24.020 €. És a dir, tots aquells que tinguin la base imposable dels quals sigui superior als 24.020 €, anuals estaran exclosos d'aquesta deducció.

Deducció autonòmica: el llogater podrà deduir el 10 % de les quantitats, pagades en concepte de lloguer de l’habitació, amb un màxim de 300 euros, sempre que tingui menys de 32 anys, que la Base imposable no superi els 20.000 euros anuals i que les quantitats satisfetes en concepte de lloguer de l’habitació no superin el 10% dels rendiments nets del llogater.

En el cas de l’arrendador, independement de l'edat que tingui el llogater, podrà reduir-se el 60% de les rendes obtingudes.

Enllaços

Mapa Jove

Ajuda'ns a millorar
Data del document: 24.11.2016

20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Compartir Habitatge Assessoria Habitatge Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Ajuts al lloguer Ajuts a la compra Diccionari d'Habitatge Promocions d'habitatge Garantia Juvenil Guia Jove sobre Hipoteques Guia Jove per compartir pis links habitatge