Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

No s'ha trobat cap entrada vigent del tipus seleccionat. Prova d'escollir una altra tipologia o un element de nivell superior.

També pots fer clic en "més esdeveniments" per accedir a la cerca avançada.


Promocions d'habitatge de protecció oficial

Un habitatge protegit és aquell que rep aquesta qualificació per part de l’Administració perquè s’ajusta a una sèrie de requisits tècnics prefixats i perquè no supera uns preus màxims fixats per la llei. Aquests habitatges poden ser de lloguer o de lloguer amb opció a compra.

Els habitatges de protecció oficial (HPO) de compra són habitatges destinats a ser domicili habitual amb una superfície màxima útil que no pot excedir els 90 m2 (120 m2 en cas de famílies nombroses) i que està subjecte a la seva pròpia normativa.

Segons el nou Pla Català de l’Habitatge, aquests són els tipus d’habitatge de protecció oficial de compra:

a) Habitatges amb protecció oficial de règim especial: per a persones compradores amb ingressos familiars ponderats que no superin 2,339168 vegades l'IRSC.

b) Habitatges amb protecció oficial de règim general: per a persones compradores amb ingressos familiars ponderats que no superin 5,146169 vegades l'IRSC.

c) Habitatges amb protecció oficial de preu concertat: per a persones compradores amb ingressos familiars ponderats que no superin 6,081836 vegades l'IRSC.

d) Habitatges concertats de Catalunya: per a persones compradores amb ingressos familiars ponderats que no superin 7 vegades l'IRSC

Per poder ser adjudicatari d’un habitatge amb protecció oficial, és un requisit imprescindible estar inscrit en el Registre de Sol•licitants d’Habitatge amb Protecció Oficial de Catalunya.

La inscripció en el Registre té una vigència de tres anys i dóna dret a optar a l’adjudicació d’un habitatge amb protecció oficial. Una vegada inscrits, poden participar en els processos d’adjudicació aquells sol•licitants que compleixin els requisits exigits i hi estiguin inscrits abans de l’inici del procediment d’adjudicació en qüestió.

Per poder registrar-te has de complir els següents requisits:

  • Ser major d’edat o estar emancipat.
  • Tenir necessitat d’habitatge, d’acord amb el que preveu l’article 8 del Decret.
  • Residir en un municipi de Catalunya; la residència s’acredita mitjançant l’empadronament en un municipi de Catalunya.
  • Complir el límit d’ingressos que estableix la normativa sobre habitatges amb protecció oficial per als adjudicataris d’aquests habitatges.
  • No trobar-se en les circumstàncies d’exclusió previstes en el Decret.
  • No trobar-se incapacitat per obligar-se contractualment, llevat representació legal o autorització judicial substitutòria.
  • Els requisits exigits per a ser inscrit en el Registre s’han de complir efectivament en el moment de la presentació de la sol•licitud d’inscripció i mantenir-se al llarg de tot el període de vigència.

Enllaços

Mapa Jove

Ajuda'ns a millorar
Data del document: 28.12.2011

20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Compartir Habitatge Assessoria Habitatge Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Ajuts al lloguer Euribor Calculadora d'hipoteques Ajuts a la compra Diccionari d'Habitatge Promocions d'habitatge Garantia Juvenil Guia Jove sobre Hipoteques