Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

Prestacions permanents al pagament del lloguer

Són ajuts a fons perdut per fer front al pagament del lloguer de les unitats de convivència que tinguin ingressos baixos o moderats; a qui el cost de l'habitatge pot situar en risc d’exclusió social residencial, amb especial atenció a les famílies monoparentals i dones en situació de violència de gènere. Aquestes prestacions s’otorguen amb caràcter permanent i es mantenen sempre que les persones beneficiàries continuïn reunint els requisits. Estan destinades a persones físiques residents a Catalunya que siguin titulars d’un contracte de lloguer d’un habitatge destinat a domicili habitual i permanent.

Requisits

  1. Estar en risc d'exclusió social.
  2. Ser titular del contracte de lloguer de l'habitatge on resideixin amb caràcter habitual i permanent.
  3. Acreditar uns ingressos de la unitat de convivència no superiors a 2,35 vegades l'IRSC (Indicador de Renda de Suficiència de Catalunya).
  4. Tenir domiciliat el pagament del lloguer de l'habitatge per al qual es sol•licita la prestació en alguna entitat de crèdit.
  5. Tenir domiciliat el cobrament de la prestació en alguna entitat de crèdit..

Aquests ajuts es sol·liciten dins de la convocatòria corresponent a les Oficines Locals d’Habitatge. Pots sol·licitar l'ajut aquí
 

Enllaços

Mapa Jove

Ajuda'ns a millorar
Data del document: 26.10.2016

20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Compartir Habitatge Assessoria Habitatge Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Ajuts al lloguer Ajuts a la compra Diccionari d'Habitatge Promocions d'habitatge Garantia Juvenil Guia Jove sobre Hipoteques Guia Jove per compartir pis links habitatge