Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

Prova d'accés als cicles formatius de grau mitjà i superior d'arts plàstiques i disseny

PROVA D'ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ D'ARTS PLÀSTIQUES I DISSENY 

Les proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà d’arts plàstiques i disseny convocades pel Departament d'Ensenyament, estan adreçades a persones que volen accedir a un cicle de formació específica de grau mitjà d'arts plàstiques i disseny.

La prova d'accés s'organitza com una única prova amb una part comuna i una altra d'específica. L'objectiu de la part comuna és acreditar la maduresa en relació amb les competències bàsiques de l'educació secundària obligatòria (ESO), i el de la part específica, demostrar les aptituds i els coneixements artístics necessaris per cursar amb profit ensenyaments d'arts plàstiques i disseny de grau mitjà.

Públic destinatari
- Han de fer les proves les persones que volen accedir a un cicles formatiu de grau mitjà d’arts plàstiques i disseny.
- Les persones que tenen el graduat en educació secundària obligatòria (o un títol equivalent) només han de fer la part específica de la prova.
- Les persones quer no tenen el graduat en educació secundària obligatòria han de fer les dues parts de la prova.
Per presentar-se a la prova cal haver complert els 17 anys o complir-los durant l’any en què es fa la prova.

Estructura de la prova:
La part comuna de la prova consta de dos blocs, les matèries de cada bloc són les següents:
- competència en llengua catalana, llengua castellana, llengua estrangera i competència social i ciutadana
- competència matemàtica, competència en tecnologies i competències d’interacció amb el món físic.
La part específica consta d’un exercici relacionat amb la matèria d’educació visual i plàstica  de l’ensenyament secundaria obligatori.

PROVA D’ACCÉS ALS CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR D’ARTS PLÀSTIQUES I DISSENY
El Departament d'Ensenyament convoca les proves d'accés a cicles formatius de grau superior d'arts plàstiques i disseny per a les persones que volen accedir a un cicle de formació específica de grau superior d'arts plàstiques i disseny.

La prova d'accés s'organitza com una única prova amb una part comuna i una altra d'específica. L'objectiu de la part comuna és acreditar la maduresa en relació amb els objectius del batxillerat i, el de la part específica, demostrar les aptituds i els coneixements artístics necessaris per cursar amb aprofitament els ensenyaments d'arts plàstiques i disseny.

Estructura de la prova:
La prova s'estructura en dus parts:
- Part comuna: Comprèn les matèries de llengua catalana, llengua castellana, llengua estrangera (anglès, francès o alemany) i una quarta a escollir entre història i matemàtiques.
Cal tenir present que la superació d’aquesta part de la prova també pot donar accés a cicles de formació professional únicament en el cas d’haver-se examinat de matemàtiques.
- Part específica: Consta d'un exercici de cadascuna de les dues matèries de la modalitat d'arts del batxillerat, que l'aspirant pot triar entre les següents: dibuix artístic, dibuix tècnic, cultura audiovisual i volum.

Enllaços

Mapa Jove


Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 30.07.2018

20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assesoria Orientació Académica Ajuts i subvencions Beques i pràctiques nacionals Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Assessoria Orientació Acadèmica Cicle aprèn idiomes Tallers recerca feina per internet Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Assessoria Autoocupació Garantia Juvenil Guia Jo vull ser Guia després de l´ESO