Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

Prova d'accés al Cicle Formatiu de Grau Mitjà i Superior Esportiu

PROVA GENERAL CICLE FORMATIU DE GRAU MITJÀ ESPORTIU

El Departament d'Ensenyament convoca les proves de caràcter general d'accés al grau mitjà dels ensenyaments esportius pels qui voleu accedir a cicles de grau mitjà d'ensenyaments esportius i no teniu la titulació necessària.

L'objectiu de la prova de grau mitjà és que es demostri que es posseeix les capacitats de coneixements i les habilitats per cursar amb aprofitament els ensenyaments pels quals opta.
Per inscriure's a les proves d'accés al grau mitjà cal tenir complerts 17 anys o complir-los durant l'any de la prova.

Estructura de la prova:
La prova té tres parts:
Part comunicativa i social: comprèn les matèries de competència en llengua catalana, competència en llengua castellana, competència en llengua estrangera (anglès o francès) i competència social i ciutadana.
Part científica i tecnològica: comprèn les matèries de competència d'interacció amb el món físic i de competència en tecnologia.
Part matemàtica: comprèn la matèria de competència matemàtica.

PROVA GENERAL CICLE FORMATIU GRAU SUPERIOR ESPORTIU

El Departament d'Ensenyament convoca les proves de caràcter general d'accés al grau superior dels ensenyaments esportius pels que voleu accedir a aquests ensenyaments però no tenen la titulació necessària.

L'objectiu de la prova és acreditar maduresa en relació amb els objectius del batxillerat.

Estructura de la prova: 
La prova comprèn les matèries de llengua catalana, llengua castellana, llengua estrangera (anglès, francès o alemany) i a escollir entre matemàtiques i història.
Cal tenir present que la superació d'aquesta prova també pot donar accés a cicles de formació professional únicament en el cas d'haver-se examinat de matemàtiques.

PROVA ESPECÍFICA
Les proves específiques les heu de superar els que voleu accedir a determinades especialitats dels ensenyaments esportius per obtenir un títol de tècnic esportiu i de tecnic esportiu superior.
Les proves es fan per comprovar que els aspirants tenen la condició física i les destreses específiques per cursar aquests ensenyaments amb aprofitament i seguretat.
Per poder fer les proves amb seguretat i qualitat, el nombre de persones que es poden inscriure a cada prova s'estableix segons els recursos materials i humans disponibles; la inscripció es cobreix d’acord amb l’ordre de demanda i es tanca quan s’han cobert les disponibilitats màximes de cada centre.

Especialitats: http://ensenyament.gencat.cat/ca/serveis-tramits/proves/proves-acces/esp...

Tota la informació relativa a la prova: https://bit.ly/1TB1fjC

Enllaços

Mapa Jove


Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 30.07.2018

20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assesoria Orientació Académica Ajuts i subvencions Beques i pràctiques nacionals Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Assessoria Orientació Acadèmica Cicle aprèn idiomes Tallers recerca feina per internet Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Assessoria Autoocupació Garantia Juvenil Guia Jo vull ser Guia després de l´ESO