Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

Formació per aturats

Formació
La formació és una eina indispensable per accedir al món laboral, hi ha dos tipus de formació ben diferenciades a les que podeu accedir per millorar el vostre currículum. Aquestes són la formació contínua (treballadors en actiu) i la formació ocupacional (treballadors aturats).

Si estàs aturat pots aprofitar el teu temps i fer un dels nombrosos cursos de formació ocupacional que s’ofereixen.

Formació Ocupacional
La Formació Ocupacional és un conjunt d'accions de formació professional que tenen per objectiu proporcionar a les persones en situació d'atur, les competències professionals requerides pel sistema productiu.

Són programes formatius teòrico-pràctics que tenen com a finalitat millorar la qualificació professional i/o la inserció laboral, mitjançant la consecució i el perfeccionament de les competències professionals de les persones treballadores.

La durada i els continguts dels cursos són variables. i hi ha diversos organimes públics i entitats privades o sense afany de lucre que oferten aquest cursos. 

Per accedir-hi has de demostrar que no treballes i estàs inscrit a les Oficines de Treball de la Generalitat de Catalunya.

Cursos CIFO (Centres d’Innovació i Formació Ocupacional).
Els CIFO permeten millorar les competències de les persones i consolidar l’acreditació de les qualificacions obtingudes, o sigui, faciliten l’accés a la formació.

Paral•lelament a la formació especialitzada, des dels CIFO es desenvolupa formació transversal relacionada amb les noves tecnologies, com poden ser els coneixements i les habilitats vinculades a l’ús de les tecnologies TIC.

S’adrecen a:
     · A treballadors/es en situació d’atur que són demandants d’ocupació inscrits a les Oficines de Treball de la Generalitat.
     · Treballadors/es en actiu, en la proporció que es determini en cada cas.

See video

Enllaços

Mapa Jove


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 3.09.2018

20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assesoria Orientació Académica Ajuts i subvencions Beques i pràctiques nacionals Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Assessoria Orientació Acadèmica Cicle aprèn idiomes Tallers recerca feina per internet Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Assessoria Autoocupació Garantia Juvenil Guia Jo vull ser Guia després de l´ESO