Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

IOC (Institut Obert de Catalunya) Idiomes

Què és?

L'IOC Idiomes és l'oferta educativa de les Escoles Oficials d'Idiomes d'anglès no presencial en la modalitat online, integrada a l'Institut Obert de Catalunya per tal de facilitar l'extensió de l'oferta per tot el territori i garantir la qualitat dels ensenyaments.

L'IOC Idiomes assegura la formació del seu alumnat amb l'objectiu que aquest assoleixi progressivament el nivell Bàsic i Intermedi de les Escoles Oficials d'Idiomes i organitza els exàmens per a l'obtenció de les certificacions oficials corresponents.

Finalitat

La finalitat d'aquests ensenyaments d'idiomes és capacitar l'alumnat en l'ús efectiu de la llengua com a vehicle de comunicació general fora de les etapes obligatòries del sistema educatiu.

Aquests ensenyaments d'idiomes també volen fomentar el plurilingüisme en la societat catalana, prioritzant les necessitats dels ciutadans i les ciutadanes en la seva vida adulta, tant pel que fa a l'adquisició o perfeccionament del coneixement d'idiomes com a la certificació dels seus nivells de competència en l'ús d'aquests idiomes.

L'assoliment d'aquestes finalitats comporta:

  • Adquirir les habilitats bàsiques receptives i productives, tant del llenguatge oral com de l'escrit.
  • Desenvolupar estratègies comunicatives en diferents àrees de comunicació.
  • Desenvolupar estratègies per a l'aprenentatge autònom i continu de llengües, que puguin facilitar l'ús de l'idioma en l'exercici d'activitats professionals i en altres àmbits de la cultura o d'interès personal.
  • Desenvolupar actituds positives envers la diversitat lingüística i el pluralisme cultural del món actual.

Enllaços

Mapa Jove


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 16.05.2013

20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assesoria Orientació Académica Ajuts i subvencions Beques i pràctiques nacionals Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Assessoria Orientació Acadèmica Cicle aprèn idiomes Tallers recerca feina per internet Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Assessoria Autoocupació Garantia Juvenil Guia Jo vull ser Guia després de l´ESO