Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

No s'ha trobat cap entrada vigent del tipus seleccionat. Prova d'escollir una altra tipologia o un element de nivell superior.

També pots fer clic en "més esdeveniments" per accedir a la cerca avançada.


Guia jove per compartir pis

5.1.2.1 Contracte de lloguer parcial

En…………………..(la ciutat del contracte)………….., a…………………………. ……………………..(data de celebració) .

REUNITS
D'una part el/la Sr./Sra………………..(dades del Propietari) amb DNI…………… i domicili situat…………………………………………….

I d'una altra el/la Sr./Sra………………………….(dades de l'Arrendatari) amb DNI………………………,i domicili situat…………………………………………………

AMBDUES PARTS, tenen suficient capacitat legal per dur a terme aquest contracte, intervenint en nom i dret propi, sent responsables de la veracitat de les seves manifestacions. De mutu acord,

EXPOSEN

1.- Que el/la Sr./Sra………………………………….., en endavant Arrendador, és propietari de l'habitatge al principi indicat, en virtut d'escriptura de compravenda de data …………………………. formalitzada davant el Notari…………………………………………

2.- Que l'habitatge object del present contracte consta de les següents característiques i dependències…………………………………. S'acompanya com ANNEX Nº 3, inventari del mobiliari existent en l'habitatge subarrendat.

3.- Que interessant a el/la Sr./Sra………………………, en endavant l'arrendatari, el lloguer parcial d'aquest immoble que es destina a satisfer la necessitat d’habitatge temporal per motius……………….,, duen a terme el present CONTRACTE DE LLOGUER PARCIAL, sobre la base de les següents:

CLÀUSULES

PRIMERA.- El present contracte s'atorga conforme a l'establert en el Codi Civil i es regirà pel que es disposa en la mateix i pels pactes en el present document.

SEGONA.- Que l'objecte del present contracte es concreta, a les següents habitacions descrites en l'exponent tercer, completades amb el mobiliari que apareix reflectit en l'inventari que s'adjunta com ANNEX Nº 3…………………………………………………….

QUARTA.- Independentment del dret d'arrendament sobre les dependències descrites, podrà també fer ús de el…………(bany, cuina, saló, menjador, etc), baixos les següents condicions:………(les que estipulin les parts).

CINQUENA.- L'arrendament es fa per………………(termini convingut) amb efectes de el…………(data de l'ocupació). 

SEXTA.- La renda fixada és de ………………………… euros (a pagar en terminis mensuals de……………………. euros per endavant en els sets primers dies de cada mes. El pagament es farà mitjançant ingrés en el compte de la subarrendadora nombre………………………………….

SETENA.- A la signatura del present contracte es fa lliurament en metàl·lic de …………………… euros, en concepte de fiança.

NOVENA.- Les parts se sotmeten per imperatiu de llei als Jutjats i Tribunals de ………………….. (lloc en què radica l'habitatge subarrendat).

I de plena conformitat ho signen per duplicat i a un sol efecte en el lloc i data al principi indicades.

 

Arrendador Arrendatari

 

 

 

Ajuda'ns a millorar
Data del document: 28.09.2015

20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove