Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

Guia postsecundaria

13.2.2. Dansa

Són ensenyaments que tenen com a objectiu aprofundir en el llenguatge i la pràctica de la dansa. Els alumnes poden cursar simultàniament els ensenyaments de dansa de nivell elemental o de grau mitjà i els de règim general.

Nivell elemental: La durada d'aquests ensenyaments la defineixen els centres mateixos a partir del projecte curricular. Has d'anar en compte, en acabar aquests ensenyaments, el centre pot expedir els diplomes corresponents sense validesa acadèmica oficial.

Grau Mitjà: El grau mitjà està estructurat en tres cicles de dos cursos acadèmics cadascun. Es pot accedir al grau mitjà amb la superació d'una prova específica que consta d'un exercici de diverses parts que inclou qüestions referides a objectius terminals del currículum del grau elemental de les assignatures de dansa clàssica, dansa creativa, dansa espanyola i/o danses folklòriques, i música.

El currículum del grau mitjà d'ensenyaments de dansa es configura amb les especialitats següents:
- Dansa clàssica
- Dansa contemporània
- Dansa espanyola

La superació del tercer cicle de grau mitjà dóna dret al títol professional corresponent a l'especialitat cursada i a obtenir el títol de Batxiller, si se superen les matèries comunes del Batxillerat.

Grau Superior: Els ensenyaments de dansa de grau superior, agrupats en un cicle únic, tenen una durada de quatre cursos i s'estructura en dues especialitats:
- Pedagogia de la dansa
- Coreografia i Tècniques d'interpretació de la dansa

La superació d'aquest grau dóna dret al títol superior de dansa en l'especialitat corresponent.

La titulació que s'obté en acabar aquests estudis és equivalent, a tots els efectes, a la d'una llicenciatura universitària.

Ajuda'ns a millorar
Data del document: 18.02.2011

20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove