Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

Nou usuari de Barcelonèsjove.net

Omple aquest formulari per tal de crear un nou compte en aquest web. D'aquesta manera podràs introduir comentaris i gaudir dels nostres serveis, com el butlletí jove que et permetrà d'estar informat de totes les notícies que t'interessen.

Si us plau, introdueix un element de la llista ‘Activitat’. Això ens servirà per poder notificar-te allò que realment t'interessa i evitar enviar-te altres informacions que no tenen res a veure amb el teu perfil. El camp ‘Si pertanyes a una entitat, a quina?’ (si és el teu cas) ens permetrà adreçar-nos millor a tu.

Si ho desitges també podràs subscriure't en aquest moment en qualsevol dels nostres butlletins.

Una adreça de correu vàlida. Tots els correus provinents del sistema seran enviats aquí. L'adreça no es fa mai pública i només s'utilitzarà en el cas que desitgeu rebre una nova contrasenya o notificacions per correu.

Totes les dades facilitades a través d'aquest formulari seran tractades amb estricta confidencialitat d'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal.

Mitjançant el lliurament d'aquesta sol·licitud o enviament d'aquests formularis existents a la pàgina web o a través d'un missatge de correu electrònic, el remitent dóna el seu consentiment al tractament de les dades incloses. Les dades facilitades no seran objecte de cessió a tercers.

Les dades sol·licitades, que s’incorporaran a un fitxer denominat “Butlletí Jove Electrònic” són les estrictament necessàries per a la correcta identificació del remitent, i tenen com a finalitat donar coneixement de la informació relativa a propostes, activitats o actuacions a la comarca del barcelonès. Les dades sol·licitades són les adequades, correctes i no excessives en relació a l'àmbit i les finalitats.

Es pot realitzar la cessió de les dades de caràcter personal bàsic dels joves inscrits en els serveis comarcals del fitxer butlletí jove electrònic als ajuntaments de la comarca, a les administracions públiques supramunicipals de la província de Barcelona, i a l'administració autonòmica de Catalunya, en el marc de l'exercici de les seves competències en matèria de joventut, segons resolució de l'Agència Catalana de protecció de dades aprovada el 4 de febrer de 2014.

El responsable del fitxer és el Consell Comarcal del Barcelonès. Us informem que teniu dret d'accés al fitxer, rectificació i cancel·lació de les seves dades, i podeu exercir aquests drets adreçant una carta a la Gerència del Consell Comarcal del Barcelonès, al carrer de les Tàpies, 4 08001 de Barcelona o via correu-e a l’adreça del Consell Comarcal del Barcelonès, consell@barcelones.cat.

Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove