Emprenedoria : III Premis RTVE Emprèn

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Organitza: Administració Pública
Tipus entrada al calendari: Emprenedoria
Temàtica activitat del calendari: RTVE, emprendre, premis
Tags: emprenedoria, premis

Dates de realització
Dimarts 17 de octubre de 2017, durant tot el dia

Dates d'inscripció
Del dilluns 17 de abril de 2017 al divendres 30 de juny de 2017

Descripció

Període d'inscripció del 17/04/2017 al 30/06/2017
 

La Corporació RTVE convoca la III Edició dels ‘Premis RTVE Emprèn’. El seu objectiu és donar a conèixer a les persones i empreses que han destacat en l'àmbit professional per la seva excel·lència.

Es concedirà sis premis a emprenedors o empreses constituïdes amb posterioritat a l'1 de juny de 2012 que hagin demostrat que la idea desenvolupada funciona o pugui funcionar i és capaç de generar riquesa i ocupació.

Els premis es distribuiran entre sis empreses que hagin destacat en: xarxes socials, comunicació, internacionalització, idea innovadora, empresa emergent i empresa iberoamericana.

La inscripció es presenta a través del formulari disponible a la pàgina web www.rtve.es/premiosemprende. El lliurament de premis tindrà lloc el 17 d'octubre de 2017.

Requisits

Podrà participar qualsevol persona física major de 18 anys que resideixi al territori espanyol. En el cas de la categoria ‘Empresa Iberoamericana’ podrà residir tant a Espanya com a qualsevol país iberoamericà.

Dotació

Els premis, de valor simbòlic, consistiran en:

D'altra banda, algunes de les entitats participants en el jurat dels premis concedirà una sèrie de premis que es donaran a conèixer a través de la pàgina web www.rtve.es/premiosemprende


Enllaç de la oferta a Barcelonesjove.net
http://www.barcelonesjove.net/node/76042

Data del document: 16.06.2017