Pràctiques laborals : Pràctiques remunerades en Disseny Gràfic joves titulats universitaris a Grècia

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Organitza: Administració Pública
Tipus entrada al calendari: Pràctiques laborals
Temàtica activitat del calendari: Grècia, Pràctiques, Pràctiques laborals, disseny gràfic
Tags: feina, pràctiques

Dates de realització
Del diumenge 1 de octubre de 2017 al divendres 1 de juny de 2018

Dates d'inscripció
Del dijous 1 de juny de 2017 al dijous 22 de juny de 2017

Descripció

El Centre Europeu per al Desenvolupament de la Formació Professional (Cedefop), situat a Tessalònica, Grècia, cerca joves titulats universitaris i estudiants de doctorat amb coneixements en Disseny Gràfic per al seu programa de pràctiques remunerades, que comença l'1 d'Octubre de 2017 i acaba l'1 Juny de 2018.

Per ser considerat com a possible candidat, has de pertànyer a un país membre de la Unió Europea; tenir un nivell d'anglès alt; posseir coneixements de disseny gràfic en les plataformes Adobe Illustrator, Photoshop i similars; i saber desembolicar-te a les Tecnologies de la Informació. A més, es valora tenir estudis o experiència laboral en infografia i disseny interactiu i saber fer servir els programes Flaix, Adobe InDesign, Adobe After. Es triarà als candidats en funció de les seves notes acadèmiques i de les necessitats de CEDEFOP.

Entre les tasques ha realitzar figuren cooperar amb els propietaris de dades (gestors de projectes) i proposar formes de visualització de dades brutes, explorar i proposar solucions de producció (en línia i d'escriptori) per a la producció d'infografies estàtiques i gràfics interactius i explorar i proposar canals per a la seva promoció (publicacions, web, Facebook, etc.). El salari mensual és de 919.4 euros.

Per a la sol·licitud cal adjuntar un CV en anglès i una còpia escanejada del diploma o títol oficial universitari. Tens fins al 22 de juny per fer-ho. Inscripcions aquí.

 

Font: Aprendemas.com


Enllaç de la oferta a Barcelonesjove.net
http://www.barcelonesjove.net/node/76006

Data del document: 13.06.2017