Disseny, arts i fotografia : Concurs de fotografia #CedefopPhotoAward per a participants de projectes VET (educació i formació professional) a l'estranger

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Organitza: Administració Pública
Tipus entrada al calendari: Disseny, arts i fotografia
Temàtica activitat del calendari: Europa, Formació Professional, Pràctiques, VET, concurs, fotografia
Tags: concurs, europa, fotografia, pràctiques a l'estranger

Dates de realització
Del dijous 8 de juny de 2017 al dissabte 15 de juliol de 2017

Dates d'inscripció
Del dijous 8 de juny de 2017 al dissabte 15 de juliol de 2017

Descripció

Els grups d'alumnes d'educació i formació professional poden compartir les seves històries de FP a la Unió Europeaper i tenir l'oportunitat de guanyar un viatge a Brussel·les o Tessalònica.

Aquest any el tema del concurs #CedefopPhotoAward 2017 es basa en les experiències col·lectives dels estudiants a l'estranger. El concurs està obert a grups de fins a tres alumnes d'FP, que lliurin una foto juntament amb una breu narrativa que expliqui la idea darrere del seu treball. 

Els guanyadors del primer premi viatjaran a Brussel·les per a la cerimònia de cloenda de la Setmana Europea de les Competències Professionals (#EUVocationalSkills) el 24 de novembre. Els guanyadors del segon premi seran presents en l'obertura del Festival de Cinema Internacional de Tessalònica (# TIFF58) el 2 de novembre. La Comissió Europea cobreix totes les despeses de viatge i allotjament per al primer i segon equips guanyador i un professor/a - tutor/a per a cada un.

Més informació: http://bit.ly/2onfu6j 


Enllaç de la oferta a Barcelonesjove.net
http://www.barcelonesjove.net/node/75985

Data del document: 8.06.2017