Masters, postgrau/doctorat : Beques per estudiar màsters en gestió d'empreses a la Índia

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Masters, postgrau/doctorat
Temàtica activitat del calendari: Beques, Màster, gestió empreses, Índia
Tags: beques, estranger, màster

Dates de realització
Del dilluns 1 de maig de 2017 al diumenge 15 de octubre de 2017

Dates d'inscripció
Del dilluns 1 de maig de 2017 al diumenge 15 de octubre de 2017

Descripció

La Indian School of Business (ISB) ha donat llum verda a 26 beques de postgrau destinades a estudiants internacionals que desitgin cursar un màster en gestió empresarial (management) el proper curs acadèmic.

Aquest programa acadèmic, d'un any de durada, està orientat a graduats i llicenciats universitaris que desitgin transformar la seva carrera professional i aconseguir així els seus objectius i metes de cara al futur.

Dins d'aquesta convocatòria existeixen diferents tipus de beques: les beques de mèrit que concedeix la ISB, i que contemplen descomptes d'entre el 25 i el 100% de les despeses de matricula; les beques ISB-AIESEC, valorades en un milió de rupies (14.276 euros); Les beques Puente a l'Índia, valorades entre 500.000 i un milió de rupies; les beques La Caixa i Casa Àsia, que cobreixen totes les despeses de cada becari i les beques Talentia, que també cobreixen la totalitat de les despeses.

Els candidats seran seleccionats sobre la base dels seus mèrits acadèmics i professionals, però és necessari que comptin amb una llicenciatura o grau universitari en qualsevol disciplina del coneixement, així com amb una experiència laboral mínima de 24 mesos a temps complet, abans del 31 de març de 2017.

També és obligatori comptar amb un títol d'anglès, preferiblement el TOEFL, IELTS, o PTE, a més de tenir un compte GMAT.

El procés de sol·licitud és online, i estarà obert fins al proper 15 d'octubre. Els interessats han d'adjuntar: una fotografia, una fotocòpia del passaport, una còpia del seu títol universitari, un certificat de qualificacions, dues cartes de recomanació, així com passar la corresponent prova d'ingrés en aquesta escola.

Més informació en el següent enllaç.

 

Font: mastermas.com


Enllaç de la oferta a Barcelonesjove.net
http://www.barcelonesjove.net/node/75765

Data del document: 15.05.2017