Masters, postgrau/doctorat : Beques UniPlaces per a estudiants internacionals

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Organitza: Empresa Privada
Tipus entrada al calendari: Masters, postgrau/doctorat
Temàtica activitat del calendari: Beques, Estudiar a l'estranger, allotjament
Tags: beques, habitatge

Dates de realització
Del dilluns 1 de maig de 2017 al diumenge 16 de juliol de 2017

Dates d'inscripció
Del dilluns 1 de maig de 2017 al diumenge 16 de juliol de 2017

Descripció

Pensant en els estudiants internacionals amb menys recursos, l'empresa Uniplaces convoca 10 beques d'ajudes d'allotjament de 2.000 euros cadascuna dirigides a alumnes matriculats en un grau o postgrau a l'estranger, ja sigui a temps complet o parcial, durant el curs 2017 o 2018.

No obstant això, aquesta convocatòria de beques d'allotjament no és com les altres. Per poder sol·licitar una de les 10 beques UniPlaces, la convocatòria de les quals es tanca el proper 16 de juliol, el requisit principal és haver realitzat alguna bona acció, que els candidats hauran d'explicar en la sol·licitud, de forma creativa, en format video o text i compartir-la en la plataforma de UniPlacesScholarship. Els candidats han d'aconseguir el major nombre possible de vots si volen estar entre els 10 triats que rebran aquesta ajuda d'allotjament per pagar el lloguer del seu habitatge a l'estranger.

L'originalitat i l'autenticitat juntament amb el nombre d'estudiants ajudats i el de vots són els factors que seran valorats en la sol·licitud de les beques UniPlaces. A la web de UniPlacesScholarship es pot consultar el mapa de les bones accions, en el qual apareixen assenyalats els països en els quals hi ha candidats i el nombre d'aspirants de cada país. Les ajudes es cobraran en el termini d'un any a partir del moment en el qual s'anuncien els guanyadors.

 

Més informació en el següent enllaç.

Font: aprendemas.com


Enllaç de la oferta a Barcelonesjove.net
http://www.barcelonesjove.net/node/75764

Data del document: 15.05.2017