Estudiants : Ajuts per participar en projectes de cooperació de la Fundació Autònoma Solidària

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Estudiants
Temàtica activitat del calendari: UAB, cooperació, desenvolupament, subvencions
Tags: UAB, convocatòria, cooperació

Dates de realització
Del dijous 29 de desembre de 2016 al diumenge 31 de desembre de 2017

Dates d'inscripció
Del dimecres 11 de gener de 2017 al divendres 31 de març de 2017

Descripció

La Fundació Autònoma Solidària obre la Convocatòria E2016-2017 del Fons de Solidaritat, destinada a subvencionar propostes en l’àmbit de la cooperació universitària al desenvolupament per part d’estudiants de la UAB.

Aquesta convocatòria té per objectiu promoure la participació de l’alumnat de la Universitat Autònoma de Barcelona en projectes de cooperació en països del Sud i d’educació per al desenvolupament vinculats a programes, accions o línies de cooperació universitària de professorat, investigadors/es i grups de recerca d’aquesta universitat.

Objecte de la convocatòria: Projectes i altres iniciatives de cooperació universitària en països del Sud i d’educació per al desenvolupament en què participin estudiants de la UAB.
Es valoraran especialment les propostes que estiguin vinculades a projectes de la UAB ja existents i els treballs de recerca de màster o relacionats amb estudis de doctorat.

Les bases reguladores de la convocatòria, així com els formularis de sol·licitud, ja es troben disponibles en aquest enllaç: http://www.uab.cat/web/cooperacio/fons-de-solidaritat/convocatories-1273820191166.html

Període per a la presentació de sol·licituds: 11 de gener - 31 de març de 2017.

L’equip tècnic de la FAS oferirà assessorament a les persones interessades. Per a més informació, podeu contactar amb l'Àrea de Cooperació i EpD al 93 581 40 41 o bé a fas.cooperacio@uab.cat.


Enllaç de la oferta a Barcelonesjove.net
http://www.barcelonesjove.net/node/74557

Data del document: 29.12.2016