Voluntariat aquí : Oferta de voluntariat: Community Manager i redactor web

Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Tipus entrada al calendari: Voluntariat aquí
Temàtica activitat del calendari: Voluntariat
Tags: estudiants, voluntariat

Dates de realització
Del dijous 12 de març de 2015 al diumenge 31 de desembre de 2017

Descripció

T'apassionen les xarxes socials? Vols dedicar-t'hi professionalment, però necessites consolidar els teus coneixements i guanyar experiència en l'àmbit 2.0? L'Associació Diomira està buscant joves com tu amb ganes d'aprendre i de participar en un projecte de caire social.

L'Associació Diomira és una entitat sense ànim de lucre amb seu a Barcelona, que edita tres publicacions especialitzades en infància, adolescència i joventut; està present a Facebook, Twitter i Youtube i disposa de diferents webs i plataformes on line.

Amb aquesta oportunitat, podràs col·laborar com a community manager i redactor web. Un voluntariat que et permetrà integrar-te en un equip de treball de reconeguda trajectòria, guanyar seguretat i pràctica a l'hora de redactar per a la web i les xarxes, estar al dia de l'actualitat de l'àmbit de la joventut i conèixer les rutines habituals de treball del món associatiu.

En acabat el teu voluntariat, l'entitat expedirà un certificat valorant el teu període de col·laboració. Es demana un període de compromís mínim d'entre 3 i 6 mesos (temps de dedicació i horari segons la teva disponibilitat). Preferible estudiants de Periodisme o Comunicació Audiovisual.

Dades de contacte:

Associació Diomira
C. Vilamarí 54 baixos (Barcelona)
Persona de contacte: Josep Maria Villena
Tel.: 93.425.48.23
direccio@diomira.net


Enllaç de la oferta a Barcelonesjove.net
http://www.barcelonesjove.net/node/68240

Data del document: 12.03.2015