Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

Notícies


23/09/2011 - 00:00

Nous ajuts per a comerços i empreses de serveis


Ja ha entrat en vigor la subvenció atorgada per la Generalitat de Catalunya amb l'objectiu de potenciar els comerços, les empreses de serveis (serveis de reparacions, agències de viatges detallistes, tintoreries i bugaderies, perruqueria i estètica, bars i restaurants), corporacions municipals, fires i les associacions sectorials o territorials relacionades amb el comerç, els serveis, l'artesania o la moda. Les empreses i associacions beneficiàries d’aquest ajut han de tenir com a raó social qualsevol de les activitats esmentades i, també, disposar d'un establiment en territori català.

En el cas de les empreses, els requisists necessaris per demanar l'ajut varien significativament segons el programa específic pel qual es demana la subvenció, tenint tots com a requisit comú que l'entitat beneficiària tingui una antiguitat mínima d'un any i que les accions subvencionades s'hagin desenvolupat durant el 2011. A continuació es detallen els 5 programes d'actuació dels que les empreses poden ser beneficiàries:

. Reformes de locals comercials i de serveis, millora i modernització de tallers d’artesania, moda i obradors de comerç (per establiments en municipis de menys de 1.500 habitants). Límit d'ajut: 2.000€.

. Per a atenuar l’impacte de les obres civils de llarga durada. L'obra ha de durar com a mínim un any i l'establiment estar a menys de 75 metres de l'àrea afectada. Límit d'ajut: 1.000€.

. Edició d’un video per promoure l’activitat artesanal. Límit d'ajut: 400€.

. Per a la compra, lloguer i concessió de locals buits. Límit d'ajut: 1.500€.

. Acompanyament empresarial per a la implantació de millores proposades per una empresa consultora. Límit d'ajut: 1.500€.

. Participació en fires d’àmbit professional, multisectorial o monogràfica. Límit d'ajut: 400€.

Les sol·licituds s’han de formalitzar en l’imprès normalitzat que es pot obtenir en el portal web de la Generalitat de Catalunya. Amb caràcter general, a la sol·licitud s’ha d’adjuntar la fitxa tècnica del projecte o actuació i la documentació complementària que, si s’escau, s’especifiqui a cada programa. El termini de presentació de les sol·licituds finalitzarà l’11 d’octubre d'enguany. Per a més informació es pot consultar el DOGC on queden establertes les bases de la convocatòria.

Més informació: www.barcelonesjove.net


Etiquetes: , ,

Enllaços

Ajuda'ns a millorar
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove