Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
 • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
 • click the Update button every time you want to update the selection.

Notícies


05/11/2012 - 01:00

Nou període d’inscripció per fer estudis a distància a través de l'IOC: Batxillerat (Del 21 al 30 de novembre)


El Departament d’Ensenyament ha obert un nou període d’inscripció per accedir a alguns programes d’estudis a distància, oferts a través de l’Institut Obert de Catalunya (IOC). Es tracta d’estudis adreçats a aquells joves que volen fer anglès, treure’s el títol d’ESO, realitzar Formació Professional o estudiar Batxillerat a distància.

 • Matrícula per estudiar Batxillerat a distància a través de l’IOC (nou alumnat)

   

Termini de matriculació als estudis de batxillerat

La matrícula es fa per semestres. En acabar el primer semestre, l'alumne o alumna que vulgui continuar estudiant ha de fer la matrícula del segon semestre.
Alumnat nou: Del 21 al 30 de novembre 2012


Preus

 • Per cursar un o dos blocs al semestre: 40,25 euros
 • Per cursar tres o més blocs al semestre: 71,00 euros
 • Assegurança escolar obligatòria anual: 1,12 euros (només l'han de pagar les persones que tenen menys de 28 anys).

Cal que tingueu present que no es retornen els diners de la matrícula en cas de renúncia, ja sigui total o parcial.

Les famílies que pertanyen a una família nombrosa de categoria general o a una família monoparental, podeu acreditar aquesta situació presentant el títol corresponent per gaudir d'una bonificació del 50% sobre l'import de la matrícula.

Pel que fa a l'exempció de l'import de la matrícula, la podeu demanar les persones que pertanyeu a una família nombrosa de categoria especial, les que tenen una discapacitat del 33% o superior legalment reconeguda, les víctimes d'actes terroristes i els seus conjugues i fills, les persones sotmeses a mesures privatives de llibertat.

 

Documentació

La documentació que heu de lliurar a la secretaria virtual  s'ha de pujar en format digitalitzat (escanejat).

 • Fotocòpia del DNI, el passaport o la targeta de residència.
 • En funció dels estudis previs: fotocòpia compulsada o resguard del títol d'ESO, GES, FP1, tècnic o tècnica de grau mitjà, llibre o certificat d'estudis de BUP, COU o FP2, certificat oficial de les qualificacions del batxillerat (primer i segon, si és el cas).
 • Documentació acreditativa de pagament reduït o gratuïtat.
 • Autorització de matrícula per a l'alumnat de 16 a 18 anys.
 • Altres tipus de documentació.

El lliurament de la documentació digitalitzada és requisit indispensable per poder fer el pagament i, per tant, per completar el procés de matriculació. Una vegada revisada la documentació digitalitzada aportada, si és correcta, l'alumnat rebrà un correu indicant que ja pot fer el pagament i, si és incorrecta, el motiu de la deficiència. Recordeu que durant els 14 dies següents a la data final de matrícula, cal presentar en format paper, tota la documentació lliurada a la secretaria virtual (personalment o per correu ordinari certificat) a la seu de l’IOC de Barcelona o al centre col•laborador triat.

 

Procediment de matriculació

Guia de matrícula per a l'alumnat nou
http://ioc.xtec.cat/materials//ajuda_batx/ajuda_batxillerat_nous_curs_12_13_final.pdf

 

 

Via | Departament d'Ensenyament / IOC

Notícies relacionades |


Etiquetes: , , , ,

Enllaços

Ajuda'ns a millorar
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove