Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

Notícies


07/04/2017 - 09:22

Convocatòria oberta per sol·licitar les prestacions al pagament del lloguer 2017

Destinades a col·lectius específics


S'ha obert la convocatòria als ajuts al pagament del lloguer destinats a col·lectius específics. Aquests ajuts van adreçats a titulars de contracte de lloguer i excepcionalment titulars de contracte de sotsarrendament que es trobin en aquestes situacions:

  • a) sol·licitants amb contractes signats a partir de l'1 de novembre de 2016, a través de les borses de mediació per al lloguer social, o gestionats per entitats sense ànim de lucre. Aquest col·lectiu té la convocatòria oberta de l'1 d'abril de 2017 fins a 31 d'octubre de 2017.
  • b) Sol·licitants que hagin estat beneficiaris dels ajuts d'especial urgència. Aquest col·lectiu té convocatòria oberta de l'1 d'abril al 29 de maig de 2017

Per poder demanar aquest ajut, a més d'acreditar la pertinença a un d'aquests dos col·lectius, s'ha d'acreditar:

  • La residència legal de cinc anys a Catalunya,
  • No tenir ingressos superiors a 1,5 vegades l'IRSC,
  • No pagar un lloguer mensual de més de 750 euros a la ciutat de Barcelona,
  • Estar al corrent de pagament
  • Tenir el rebut de lloguer domiciliat en entitat bancària.

Si es compleixen tots aquests requisits i no tenim, habitatge en propietat ni en usdefruit, ni
relació de parentiu amb l'arrendador o subarrendador, ni una base imposable de l'estalvi a la declaració de renda de més de 500 euros, es podrà concedir un ajut, de com a màxim 200 euros mensuals i com a mínim 20 euros mensuals.

Aquest ajut es concedirà durant tots els mesos del 2017, si el contracte, s'ha obtingut a través de borsa de mediació de lloguer social o entitats sense ànim de lucre, entre les dates de l'1 d'octubre i el 31 de desembre del 2016. Si el contracte és posterior a 31 de desembre de 2016, la prestació es concedeix, des del mes posterior a l'entrada en vigor del contracte i fins al 31 de desembre del 2017.

Les persones que sol·licitin l'ajuda, i que pertanyin al col·lectiu dels beneficiaris dels ajuts d'especial urgència, se'ls concedirà per tots els mesos del 2017 que no hagin rebut ajuda d'especial urgència fins al mes de desembre del 2017.

Els ajuts es poden tramitar a les Oficines locals d'Habitatge i amb les administracions o
empreses amb conveni amb l'Agència de l'Habitatge de Catalunya".

Més informació a la convocatòria.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove