Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

Notícies


06/02/2019 - 10:00

Convocatòria 2019 de subvencions de les prestacions per al pagament de lloguer destinades a col·lectius específics


El dia 24 de gener de 2019 es va publicar al DOGC la RESOLUCIÓ TES/94/2019, per la qual s'obre la convocatòria per a la concessió, en règim de concurrència competitiva, de les prestacions per al pagament del lloguer destinades a col·lectius específics per a l'any 2019.

Aquestes bases tenen per objecte regular les condicions per sol·licitar les prestacions per al pagament del lloguer regulades a l'article 72.2.a) de la Llei 18/2007, de 28 de desembre, del dret a l'habitatge, destinades a col·lectius específics.

Aquestes prestacions es destinen a les persones físiques que, a més de complir els requisits establerts a la base 4, i de ser titulars d'un contracte de lloguer o, excepcionalment, d'un contracte de sotsarrendament legal i consentit de l'habitatge que constitueix el seu domicili habitual i permanent, es trobin en alguna de les situacions següents:

  • Persones sol·licitants titulars de contractes subscrits a partir de l'endemà de la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds establert a l'última convocatòria d'aquestes prestacions, i obtinguts a través de les borses de mediació per al lloguer social, gestionats per entitats sense ànim de lucre, administracions o entitats públiques, excepte l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.
  • Persones sol·licitants que han estat beneficiàries de les prestacions econòmiques d'especial urgència, adreçades a persones que han perdut l'habitatge a conseqüència d'un procés de desnonament o d'execució hipotecària, regulades a la Resolució TES/7/2016, de 4 de gener, o a la disposició que la substitueixi o modifiqui.
  • Persones sol·licitants que han estat beneficiàries de les prestacions complementàries per donar continuïtat al pagament del lloguer, regulades a la Resolució esmentada a l'apartat anterior, o a la disposició que la substitueixi o modifiqui.

L'import màxim inicial de la dotació pressupostària d'aquesta convocatòria és d’1.100.000 euros

El termini de presentació de sol·licituds és el següent:

  • Les persones incloses a l'apartat a) de la base reguladora 3 de l'annex de la Resolució GAH/867/2018, de 2 de maig, poden presentar la sol·licitud fins al dia 31 d'octubre de 2019.
  • Les persones incloses als apartats b) i c) de la base reguladora 3 de l'annex de la Resolució GAH/867/2018, de 2 de maig, poden presentar la sol·licitud fins a l'1 de març de 2019.

Per a més info, fes clic aquí.

Font: Associació Catalana de Municipis


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove